Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon jókedvű és nyugodt napra számíthatsz szombaton. Most mindent tökéletesnek érzel. Használd ki az alkalmat, és éld meg az életed valódi örömeit. Izgalmas találkozásban lehet részed, szóval ki ne hagyd a lehetőséget!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Igazán energikus és jó napod lesz szombaton, és a Mérleg hold kiegyensúlyozott kapcsolatokat jelez. Ha kedved tartja kirándulj, menj vízpart mellé, élvezd az igazi nyarat. Csak a jelen pillanatra figyelj, és hozd ki a napból, amit csak lehet.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy ért egy pár bosszúság a héten, de a Mérleg Hold most békét hoz, és ez a legfontosabb. Nagyon sokan kedvelnek téged, belőlük most sok erőt, energiát gyűjthetsz. Te imádod a nyarat, és most szombaton ki is élvezheted.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a szombat békésnek ígérkezik (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon szép napod lehetne, de ehhez bizony egy picit félre kellene tenned a késztetést, hogy mindent egyedül csinálj meg, és mindenkiről te gondoskodj… És annyira tökéletesnek sme kell lennie annak a háztartásnak. Most legyen fontosabb a családi együttlét, a szórakozás.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a szombat most igazán a szerelemről, a szenvedélyről szól. Ha van párod, most nem is kérdéses, hogy együtt töltsd vele az időt. Csináljatok olyan programokat, amit ritkán szoktatok. Romantikus este következik!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Mérleg Hold benned és körülötted is békét teremt. Szuper szombat vár rád. S most mindent sokkal szebb és jobb fényben is látsz. Hozd ki magadból a lehető legtöbbet, és picit a komfortzónádból is lépj ki, ha valami kalandosnak ígérkezik.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Mérleg Hold csodásan szép szombatot ígér. De ehhez felejts el mindenféle otthoni feladatot, és csak éld meg a nyár örömeit. Menj strandolni, kirándulni, töltsd az időt a pároddal, a számodra igazán kedves emberekkel.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon békésnek és vidámnak ígérkezik a szombat, ha család és barátok társaságában töltöd. Persze választhatod a pihenést is, de most mégis jobb lenne, ha még kivennéd a részed a nyár aktívabb örömeiből.


    

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton utolér a szerelem. Ha van párod, nagyon szenvedélyes és boldog napot tölthettek egymás társaságában. Ha pedig még keresed a szerelmet, járj nyitott szemmel, és főként engedd meg magadnak az ismerkedés lehetőségét.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek nagy szerencsét hoz a Majom hava a kínai horoszkóp szerint

A Majom havában járunk, ami komoly fordulatokat, változásokat jelez. 4 csillagjegyre csodás időszak vár az augusztusi kínai szerencse horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Igazán azt érezhetted az elmúlt napokban, hogy kicsit sok már a "jóból". Most egész biztos, hogy nyugalomra van szükséged, de ebben segít neked a Mérleg Hold. Pihend ki az egész hetet, lazíts, kirándulj, strandolj, ahogy a legjobban esik most neked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez egy neked való szombat, és igazán elemedben érzed magad. Végre visszakaptad a valódi energiáidat. A szombat ideális a baráti beszélgetésekhez, de mindenféle társasági eseményre is. Olyan témákkal találkozhatsz, amik nagyon érdekelnek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton bármit csinálsz, mondasz, a harmóniára, az egyensúlyra törekedj. Próbálj mindenben mértéket tartani, így a vásárlásban, az evésben, sőt még a szórakozásban is. A Mérleg Hold ezt támogatja.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!