Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma már a Mérleg jegyében van. Találkozhatsz ma valakivel, aki levesz a lábáról a kedvességével. Lehet, hogy egy barátság kezdete, de az is, hogy egy szerelemé. Ez attól is függ, hogy te mire vagy nyitott.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön hajlamos lehetsz vitatkozni a többiekkel, nagyon megmakacsolod magad. Mindenképpen vedd észre, amikor újra és újra ugyanazt hajtogatod, és mereven kötöd az ebet a karóhoz. Muszáj lesz kompromisszumot kötni!

Bika havi horoszkóp

A Mars víz-elemű jegybe, a Rákba lép csütörtökön (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön a párkapcsolat, elköteleződés körül járnak a gondolataid. Ha van párod, most nagyon szerencsésnek érezheted magadat. Ha még egyedül vagy, a hiány ma nagyon felerősödhet. Szeretnél ismerkedni, de az elköteleződéstől is tartasz. Ezt az ellentmondást kellene mielőbb feloldani magadban.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Mars már a Rák jegyében jár. Most aztán semmi okod a panaszra, minden halad, mint a karikacsapás. Bármit is gondolsz ki, könnyedén végigviheted a terveidet. Semmi esetre sem kéne most halogatni, mert csak felesleges köröket jelent.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valahogy tisztán és élesen látsz mindent. Mégis próbálj ellenállni a késztetésnek, hogy megmondd a véleményedet, vagy ne adj isten beolvass valakinek. Még akkor se, ha valaki totális tévedésben van. Ez most egy ilyen nap.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Összeszedetten, nagyon következetesen végzed a dolgaidat. Olyan hatékony vagy, hogy magad is meglepődsz. Csináld meg a legtöbb energiát igénylő feladatokat. A délután viszont szóljon most már végre egy kicsit a kikapcsolódásról is!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2024: a Plútó megmutatja, mi működik, és mi nem...

2024 őszén Plútó gőzborotvaként, kíméletlenül elvágja a nem működő kapcsolatokat. Szeptember 2-dikára virradóan visszalépett a Bakba, és mindenki józanul átgondolja, hogy merre tart a kapcsolata, illetve merre akar haladni a párkeresésben.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha bármilyen fontos megbeszélni valód lenne, azt mindenképpen érdemes csütörtökre időzítened. A Hold ma már a jegyedben jár. Ma nemcsak nagyszerűen kommunikálsz, de az érveid, a kéréseid is nyitott fülekre találnak. Azt veszed észre, hogy mindenki hallgat és figyel rád.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön kifejezetten jól és hatékonyan adod elő a kívánságaidat, mert a Hold a békés és harmonikus Mérlegben jár. Talán még téged is meglep a többiek azonnali pozitív reakciója. Pedig semmit sem tettél ma másként, mint általában. Illetve valamit mégis: ma sokkal kedvesebb vagy!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Mintha óriási lökést kapnál, úgy indulsz el a siker kapuja felé. Bármiben is szeretnél előrelépni, most mintha minden akezedre játszana, könnyebben és sokkal egyszerűbben teheted meg. Kijárt már, hogy élvezd is a kemény munka gyümölcsét.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2024: komoly fordulatok jönnek, de segítő fényszögeket is kapunk hozzájuk

Sok segítő, szerencsés hatás ér minket, miközben a lassú bolygók nagy, sorsfordító eseményeket jeleznek, elsősorban kollektív szinten, amikhez nekünk ügyesen kell alkalmazkodni. Szeptemberi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A bolygók kitartást kérnek egyelőre tőled. Ne is akarj harcolni ez ellen, inkább adj bele minden tőled telhetőt, és fejezz be mindent, amit elkezdtél. Meglátod, rövidesen az eredmények is megérkeznek.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Most fontos változások jöhetnek. Ma a Rák jegyébe lép a Mars, és beindítja a változásokat. Várod is, milyen lehetőségeket tár eléd az élet. Már nem foglalkoztat a múlt sem olyan erősen, mint az elmúlt hetekben. Jól is teszed, ha végre a jelen pillanatokra koncentrálod a figyelmedet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Rák Mars jó lehetőségeket hozhat. Arra figyelj, hogy ne húzd fel az orrod mindenen! Ha a legkisebb megjegyzésre is megsértődsz, akkor csak magad alatt vágod a fát… Igyekezz mindenből kihámozni azt, ami számodra pozitív.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!