Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A céljaid eléréséhez elsődleges lenne az, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel. Ezzel saját magadnak teremtesz jó tárgyalási alapot. Szeptember utolsó hetének eleje alkalmas mindenféle megbeszélésre, kommunikációra, egyeztetésre. Használd ki!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Kedden a párkapcsolatodban lehetőséged van megtalálni azt a harmóniát és békét, amire mindig is vágytál. A kapcsolat szépsége most az otthonodon is meglátszik. Kis ötletekkel még hangulatosabbá varázsolsz mindent.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Olyan helyzetek adódhatnak kedden, amikor jó esély van elásni valakivel a csatabárdot. Lehetséges, hogy nem is olyan közeli ez a személy, inkább arról van szó, hogy a munkában, vagy az otthonod környékén sokszor összefuttok.

Ikrek havi horoszkóp

A keddi nap hozhat feszültséget, de sok vidámságot is (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek optimizmust hoznak neked. Szükséged is van rá, mert szeretnéd végre a saját kezedbe venni az életed irányítását. Ezzel meglepheted a párodat, de talán éppen ettől fog jobban tisztelni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lassan búcsúzik a szeptember, és neked meglehetősen borús kedved lesz. A bolygók ahhoz segítenek hozzá, hogy vedd észre sok-sok szépséget. Kedden ráadásul részed lehet valamiben, ami igazán boldoggá tesz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A tegnapi zűrös nap után a mai igazán békésebbnek látszik. Valaki a segítségedet kéri egy olyan témában, amihez te igazán jól értesz. Jól is esik megmutatni a szakértelmedet. Pénzügyekben is jó híreket kaphatsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 25-október 1.: a Kos telihold nagy energiákat szabadít fel

A Kos telihold pattanásig feszült hangulatot jelez, de vasárnap átlép a nyugodt Bikába, ami lehűti a kedélyeket. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Nap már a Mérlegben jár, és minden téren sikereket jelez. Jellemző módon te szereted mindig valami más szemszögből megközelíteni a dolgokat. Ezzel sokat segítesz a munkában a kollégáknak is, és a magánéletben is.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érzelmileg egy kicsit hullámzó állapotban lehetsz, ezért sok a vita és a békülés. Ez azért eléggé kikezdheti a párod idegeit. Próbálj meg lecsillapodni! Sokat segíthet, ha kipróbálsz valamilyen relaxációs technikát, vagy már ma sétálsz egy nagyot hazafelé.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Bár feszültebb hangulatban ébredsz, jó lenne, ha ezt nem vinnéd be magaddal a munkahelyedre. A kollégákkal kerülj minden összetűzést. Ott ugyanis hosszú távú hatása is lehet az efféle veszekedéseknek.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 25-október 1.: Paprikás hangulatot jelez a Kos telihold

Szeptember utolsó napjai igencsak rázósnak tűnnek a Kos telihold miatt. Pénteken legyetek a lehető legkörültekintőbbek, és kerüljétek a vitás, feszült helyezeteket. A hétvége csak így lehet igazán harmonikus és békés.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Érzelmileg konfliktusos helyzetet mutatnak a bolygók keddre. Ha szingli vagy, akkor egyszer csak kiderülhet, hogy egy barátnak hitt ember többet is jelent neked ennél. Ha azonban az illető elkötelezett, akkor kezeld nagyon óvatosan a helyzetet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazságérzeted most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusaid a munkahelyeden, a veszekedések ma nagyon is esélyesek. Legalább próbáld meg becsomagolni a mondandódat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden meg kell találnod az arany középutat a párkapcsolatban. Ha a céljaid jók is, de nem találkoznak a másikéval, akkor bizony módosítani kell azokat. Persze ugyanakkor arra is ügyelj, hogy ne mindig te legyél az, aki lemond mindenről.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!