Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton az Oroszlán Hold nagyon jó hangulatot jelez neked. Viszont térre és időre van szükséged ahhoz, hogy ezeket a nagy energiákat levezesd. Az utolsó augusztusi napon érdemes kerti partin szervezni, strandolni, túrázni - bármit, ami a szabad levegőn történik.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szombati napon pihenj és töltekezz. Ne te legyél az, aki most mások helyett helyt áll! Az Uránusz vasárnap irányt vált a jegyedben, ami miatt bizonytalanabb, aggodalmaskodóbb lehetsz. Egy nagy beszélgetés is igazán jót tenne.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pár napig még a jegyedben jár a Mars, és a szokásosnál is rámenősebben szervezed a programokat. Egyeztess a pároddal, különben könnyen konfliktus lehet a vége! Ne egyedül dönts, mert az most tuti vezsekedést eredményez.

Ikrek havi horoszkóp

Szombatra kedvező energiákat jelez az Oroszlán Hold (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nyakunkon az iskolakezdés, ami az izgatottságon túl feszültséget is jelez. Szerencsére a Szűz jegyében járó Nap segít összeszedetten készülődni. Ma van időd mindent átnézni, ami hétfőre kell. Az Oroszlán Hold vidám estét ígér.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Oroszlán Hold azt javasolja neked, hogy még vedd ki a részed a nyár örömeiből! Nehogy otthon üldögélj a négy fal közütt, arra lesz lehetőséged ősszel és télen. Ma egy izgalmas személyt is az utadba sodorhat az élet, ha szingli vagy.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Higgadt, nyugodt és vidám maradsz szombaton is, hiszen a Nap a jegyedben járva nagyon kedvő energiákat jelez. Talán a születésnapodra készülsz, talán a családdal közösen töltöd az időt, vagy baráti meghívást kapsz. Bárhogyan is legyen, mentesülsz minden feszültségtől, és örömteli pillanatok várnak.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A barátokkal vagy a pároddal kellene tölteni a szombatot. A Vénusz már a jegyedben jár, és kellemessé varázsolja ezt a napot. Kirándulhattok, de akár strandra is mehetnétek a nyár utolsó napján. Vedd úgy a mai napot, mint valami extra lehetőséget a kikapcsolódásra.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A mai nap a vidámságé, szórakozásé! Az Oroszlán Hold abban segít, hogy egy kicsit könnyedebben éld meg a dolgokat. Ugyanakkor vigyázz, mert kicsit meggondolatlanná is tehet, és olyasmi is kicsúszhat a szádon, amit nem gondosz teljesen komolyan.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az Oroszlán jegyében járó Hold miatt ma kicsit szélsőséges hangulatban leszel, vagy nagyon belemész egy témába, vagy teljesen elhatárolod magad tőle. Egyik sem jó megoldás, a középút lenne a célravezető, törekedj arra, megéri!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A mai nap új barátságot hozhat neked. Vagy találkozol valakivel, akivel szinte azonnal egy hullámhosszon lesztek, vagy valakiről kiderül, hogy baráti érzései vannak irántad - pedig nem is sejtetted.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Változatos, kicsit megterhelő napok állnak mögötted, s ezért egyáltalán nem véletlen, hogy alig vártad a hétvégét. Remélhetőleg ki tudod aludni magad. A napod biztosan vidáman alakul. A szingli Vízöntőnek izgalmas találkozást hoz ez a nap.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Már előre halad a Merkúr, és te sokkal tisztábban látsz, mint az előző napokban. Ugye, találtál magadnak új célkitűzéseket? Nem kell rohannod a megvalósítással, hiszen semmiről sem maradtál még le. Ha belefér a napodba, érdemes picit előre tervezned.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!