Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma már a Hold napközben a Nyilasba lép, ami neked jó hír. Lendület és gyors tempó jellemzi ezt a napot, és olyan kihívások várnak, amikben örömödet leled. Azon is meglepődsz majd, mekkora a "jövés-menés" az életedben. Többen keresnek, hívnak.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Felbolydulnak körülötted a dolgok, és mindenki kapkodni kezd, és rohanni. Nem kell felvenned a ritmusukat, sőt épp ellenkezőleg, te vagy az, aki nyugtató hatással lehet mindenkire. A párodnak különösen jól esik most a közelséged.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Érdemes most tervezgetni a közeljövő céljait. Bármilyen kecsegtetőnek is tűnnek ugyanakkor az új lehetőségek, azért még a tervezés, az átgondoltság nem árt, mielőtt bármire is rábólintanál. Járj körbe minden kérdést alaposan!

Ikrek havi horoszkóp

A keddi napon a Hold a Skorpióból a Nyilasba lép (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napot szinte kettévágja a Hold jegyváltása. Délelőtt még az érzékeny Skorpióban, délután már az optimista Nyilasban folytatja útját. Te is úgy érzed, hogy szinte kiderül feletted az ég a délutáni órákban.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden ellentmondásos helyzetbe kerülhetsz, amikor mást diktál a szív és az ész - erre utal a Hold és a Merkúr kedvezőtlen fényszöge. Most talán az a legjobb, ha kivársz, és addig nem is döntesz, amíg nem tisztázódik minden részlet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most nehezen állsz ellen a késztetésnek, hogy megjegyzést tegyél valakire, de aztán meg neked lehet rossz érzésed miatta. Jobb, ha eleve féken tartod a kritikai érzékedet. A Merkúr retrográd, ami visszahozhat neked a múltból témákat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 12-18.: Kihívások elé állítanak a bolygók

Meglepő változásokat jeleznek a bolygók ezen az augusztusi héten. A Merkúr visszalép a Szűzből az Oroszlánba, és meggondoltságra ösztönöz. A Mars az Ikrekben együttáll a Jupiterrel, és jócskán felnagyít mindent. Végül egy nehéz Mars-Szaturnusz fényszög int óvatosságra és lassításra. Most tényleg semmivel sem kell kapkodni. Inkább tervezd meg a hosszú hétvégédet.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma napközben már a Nyilasba lép a Hold. Bátran tervezheted a jövőt. Egyre optimistábbnak érezed magad, és most végre enyhül az a nosztalgikus érzés, ami az elmúlt hetekben kerülgetett. Már ma tehetsz egy fontos lépést a boldogságodért.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold és a Plútó fényszöge most romantikus szálakat hozhat magával. Előfordulhat, hogy megakad a szemed valakin, vagy te kapsz sok bókot valakitől. A mai este nagyon is jó időpont első randira!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Hold belép a Nyilasba kora délután, és ez igencsak felpezsdíti körülötted a légkört. Nem győzöd felkapkodni a telefont, olvasni az üzeneteket. A munkahelyeden is mindenki téged keresi a megoldandó feladatokkal. Miért is ne élvezhetnéd ki a népszerűséget?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi kínai horoszkóp: váratlan fordulatokat hoz a Majom hónapja

Augusztus 4-én kezdetét vette a Majom hónapja, ami szeptember 2-ig tart. Ez a jegy impulzív, váratlan és szerencsés energiákat hoz az életünkbe. Lássuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek ebben az időszakban!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Izgalmas találkozásokban lehet részed. Persze csak akkor, ha kellően nyitott és figyelmes vagy, és észre is veszed, hogy közeledni próbál hozzád valaki. A munkában is igazán gyümölcsöző kapcsolatokat köthetsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Keddre jó lehetőségeket jeleznek a bolygók. Kérdés persze, hogy mersz-e élni a változtatás, az újdonság lehetőségével. Ha megelégszel azzal, ami van, és elhárítod az esélyt az újításra, akkor minden így is marad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Hold és a Neptunusz fényszöge mutatja, hogy ma egészen különleges tapasztalataid lehetnek. Felerősödik a képzelet, az intuíció, és ha vannak médiumi képességeid, akkor azok is. Könnyen ráérezhetsz, mit gondol a másik.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!