Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Szűz Hold és a Vénusz együttállása jó közérzetet jelez. Nagyon jó ez a nap ismerkedésre, randira, kimondottan romantikus hangulatban lehetsz. Ráadásul még a munkával, feladataiddal is tudsz haladni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma csak hagyd és engedd, hogy történjen, aminek történnie kell. Semmivel sem jutsz előre, amit görcsösen erőltetsz. Inkább figyelj befelé. Az értelem és az érzések harmóniában vannak a mai napon, és megláthatod a megoldást több ügyben is.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr már hátrál, ami jócskán hozhat akadályokat. Elküldött, de meg nem érkezett emailek, félinformációk, félreértések nehezíthetik meg a kommunikációt. Amit tehetsz: minden ilyesmit ellenőrizz kétszer is!

Ikrek havi horoszkóp

Csodás napunk lesz kedden (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Gyakran rejtegeted az érzéseidet, de most ne tedd. Bárkivel találkozol, aki fontos a szívednek, mondd el neki, mennyire örülsz, hogy láthatod. Legyél vele őszinte, tárd fel a szívedet. A Hold és a Vénusz együttáll, és nagyon harmonikussá teszi a napodat!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Most beléphet az életedbe egy nagyon izgalmas személy, látszólag a semmiből. Ez a találkozás felkavarhatja az érzéseidet, s kicsit zavarba is hoz téged. Nem leszel könnyű helyzetben, mert ez nem ígérkezik egy egyszerű kapcsolatnak.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Vénusz tegnap óta már a te jegyedben folytatja útját. Ne lepődj meg, ha te is sokkal érzelmesebb leszel, mint amilyen korábban voltál. Már ma este is nagyon vágysz a párodra. Ha még keresed a társadat, jó esélyeid nyílnak, hogy olyan partnerre találj, aki viszonozza az érzéseidet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 5-11.: Nosztalgikus hangulatot jeleznek a bolygók

Nosztalgikus hangulatot jeleznek a bolygók az első augusztusi héten. Most sok minden és sok mindenki visszatérhet a múltból. Vajon mit jelent ez számodra? A horoszkóp javaslatait ezúttal is érdemes megfogadni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Vénusz jegyet váltott, és mostantól pár hétig szerencsés lehetőségeket jelez a pénzügyekben. Akár már ma is nem várt pénz állhat a házhoz, vagy olyan pénzt kapsz meg, amiről régen lemondtál…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jól hat rád a Vénusz jegyváltása. A Szűzbe lépett, ami föld-elemű energia, ami kiegyensúlyozottságot hoz. A te életed is harmonikusabbá, békésebbé válhat. Szerencsés lehetőségeket jelez számodra a szerelem bolygója, akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma valószínűleg meghívást kapsz valamilyen társasági eseményre. Ha eleinte nem éreznél hozzá kedvet, akkor is el kellene fogadnod. Ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy a hangulatod is egyre jobb lesz estére. Később te is rájössz, kár lett volna mindezt kihagyni…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. augusztus 5-11.: a növő Hold segít elérni a céljainkat

Az Oroszlán jegyében folytatja útját a Hold hétfőn, de éjjel már átlép a precíz Szűz jegyébe. S hogyan hat mindez ránk? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A bolygók kedden a munkádban hozhatnak szerencsés fordulatokat. Érdemes picit átgondolnod, mit és hogyan tennél a jövőben, vagy mi az, amin szíved szerint változtatnál. Elindíthatsz valami újat, ha akarsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Szűz Vénusz különleges találkozás lehetőségét jelzi. Olyan partnerrel ismerkedhetsz össze, aki nagyon mélyen megérinti a lelkedet. Vonzerejének, a kisugárzásának nem tudsz ellenállni. Élj a lehetőséggel mindenképp, de csak akkor, ha még nincs párkapcsolatod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A hátráló Merkúr miatt egy kis kommunikációs nehézség és félreértés nehezíti a munkádat. Ennek oka, hogy rendkívül türelmetlen vagy. Légy kicsit türelmesebb, és gondold át a következő lépést!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!