Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn vitába keveredhetsz egy magánéleti kérdést illetően és könnyen lehet, hogy nehezen viseled mások tőled eltérő véleményét. Ne feledd el, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága és ez ellen nem sok értelme lenne küzdeni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma igenis erősnek és elszántnak érzed magadat és komoly motivációt érezhetsz arra, hogy előre haladj egy régóta dédelgetett terveddel. Ne nézz hát semerre, csak előre, az előtted álló lépésekkel foglalkozz. Törölj most minden mást az agyadból, ami elvonhatja a figyelmedet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma bizony valaki igazságtalan lehet veled, amit tenem is tudsz tolerálni, dehát miért is kellene. Nem is kell csendben maradnod! Állj ki magadért és mutasd meg, hogy nem lehet veled azért bármit megtenni.

Ikrek havi horoszkóp

A hétfői napon nagyot léphetünk előre a horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érzed magad, mintha a rajt előtt toporognál. Várod, hogy elindulhasn végre. Ma megtalálod az irányt is, így már semmi sem áll az utadban, elkezdődhet végre, amire vársz. Ha magánéletedben vársz valamire, akkor is jelet kapsz: most már nyugodtan kezdeményezhetsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te alapvetően hiszel önmagadban, de azért a kudarctól, vagy az elutasítástól való félelem gyakran áll a dolgok útjába szinte mindenkinél, és ez alól te sem lehetsz teljesen kivétel. Ne feledd azonban, hogy ez az érzés leküzdhető.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn legyél szemfüles, mivel olyan ajtó is kinyílhat előtted váratlanul, amely amúgy rendszerint zárva van. Ha pedig ott állsz a lehetőség előtt, érdemes nyomban lecsapnod is rá. Ma olyan a csillagok állása, hogy talán még egy kis kockázatot is bevállalhatsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A február 9-i Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Plútó is a Vízöntőben jár, ami felerősíti az újhold energiáit, így ennek együttesen sorsátalakító hatása van. Az újhold megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, és most bátorságunk is lesz meglépni, amit meg kell. 4 csillagjegy új fejezetet, tiszta lapot nyit.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy most kényes szituációban vagy, hiszen egy helyzetbe kerültél, ahonnan csakis feszültségek árán tudsz kiszabadulni. A kérdés az, meddig halogatod még a dolgokat és udvariaskodsz a saját károdra, és mikor jön el az a pont, amikor már úgy érzed, tenned is kell valamit.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma valaki biztosít a támogatásáról, és bizalmat kaphatsz onnan, ahonnan talán nem is reméltél. Ez extra erőt adhat számodra ahhoz, hogy elindulj egy úton, amelyre már egy ideje felkészültél. Ha most sem kedvezőek a viszonyok, akkor vajon mikor lennének azok?

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te nagyon becsületes ember vag yakkor is, amikor bizony egyszerűbb lenne valamit kerülőúton megoldani. Ez egy nagy hatalom a kezedben, az egyenes jellemed és az őszinteséged. Ez ellen nem lehet tenni és ezért nem is lehet téged manipulálni, kikezdeni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn nem kerülhetsz el egy konfliktust, csakis akkor, ha megtagadod önmagadat, erre pedig nem igazán vagy alkalmas. Ha így alakult, akkor pedig csináld elegánsan, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból és használj észérveket a vitában.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn tele vagy energiával és talán éppen ma haladsz át egy fontos hídon, mely a régi és az új éned között vezet át. Pontosan tudod, hogyan szeretnél élni a jövőben és ezért hajlandó is vagy áldozatokat is hozni.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn ne vegyél részt egy körülötted kialakuló vitában! Van éppen elég ember körülötted, aki azt hiszi, hogy csakis övé az igazság, és ebben is határozott állást kell foglalnia. Jobb, ha te bölcsen hallgatsz, és nem sodródsz bele semmibe.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!