Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Néha hajlamos lehetsz picit idealizálni a másikat, különösen, ha egy általad tisztelt személyről van szó. A valóság azonban ma szembejöhet veled és megmutatkozhat egy illető valódi énje. Fogadd el, hogy ő is emberből van, és hibázik.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden rendkívül nyitottan és pozitívan közeledsz a környezetedhez és ezt mások is észre fogják venni rajtad. Legyél bár bármennyire is könnyed hangulatodban, azért vedd észre, ha valaki ma megpróbál bejutni a nyitott ajtókon, és manipulálni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden az alkotóképességed a csúcsot ostromolja, így elegendő munícióval rendelkezel ahhoz, hogy megmutasd a benned rejlő tehetséget, talpraesettséget. Most vágj bele nyugodtan a terveidbe. Siker koronázza az erőfeszítéseidet.

Ikrek havi horoszkóp

Kedvező napot mutat a horoszkóp keddre (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden úgy érezheted - jogosan - , hogy a magánéleted, munka területe lendületben van. Ez elégedetté tesz. Fontos is, hogy valóban meg tudjuk élni a pillanatot, és minden életszakaszban meglássuk a jót, aminek örülhetünk.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ami az érzelmeket és a magánéletet illeti, te talán kissé mindent túl komolyan veszel mostanában. Legyél egy picit lazább, engedj több teret a spontaneitásnak, és adj alább egy kicsit a másokkal szemben támasztott elvárásokból is. Hidd el, ettől csak te leszel boldogabb.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden élvezheted a jó hangulatot, ami körülvesz, és te is tegyél hozzá a pozitív érzésekhez. Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik egy kicsit közelebb kerülni hozzád. Nyugodtan megbízhatsz az illetőben az égi folyamtok szerint.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A február 9-i Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Plútó is a Vízöntőben jár, ami felerősíti az újhold energiáit, így ennek együttesen sorsátalakító hatása van. Az újhold megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, és most bátorságunk is lesz meglépni, amit meg kell. 4 csillagjegy új fejezetet, tiszta lapot nyit.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha a szerelemről és a romantikáról van szó, akkor te nem viccelsz, általában nagyon komolyan veszed a dolgokat. Szinte mindennek tökéletesnek kell lennie és pontosan úgy, ahogyan azt te helyesnek gondolod. De mi lenne, ha ma egy kicsit lazábban állnál a dolgokhoz? A párod meglephet valamivel.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, de hidd el, nem kell mindennek valamilyen átvitt mögöttes jelentést tulajdonítani. Bármilyen hihetetlen, néha vannak dolgok körülöttünk, ami egyszerűen csak azok, amiknek látszanak.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden igazán szenvedélyes, túlfűtött hangulatban lehetsz, sokkal könnyebben feldühödsz, mint azt megszokhatták tőled, éppen ezért igyekezz kordában tartani a reakcióidat. Főleg, ha olyan közegben vagy, ahol nem szeretnéd, ha látnák, amikor elveszíted az önuralmadat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma úgy felpöröghetnek az ügyek körülötted, hogy nem is biztos, hogy lesz időd alaposan átgondolni az ezekre adott válaszaidat. Ilyenkor nem hagyatkozhatsz a józan eszedre, hiszen nincs kellő idő egy alapos döntéshez, úgyhogy hívd elő a megérzéseidet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Neked általában erős és megbízható az emberismereted, ma azonban csődöt mondhat egy hozzád közelállóval kapcsolatos ügyben. Utólag rá fogsz jönni, hogy milyen jelekből lehetett volna olvasnod, és a legjobb, amit tehetsz, hogy levonod a megfelelő tanulságokat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden rá kell döbbenned egy ügy kapcsán, hogy valami, amit eddig helyesnek éreztél, mégsem vezet el oda, ahova szeretnéd. Ha így van, ne érezd visszalépésnek, vagy meghátrálásnak, ha módosítasz a dolgokon. Ha a körülmények változnak, neked is rugalmasnak kell lenned.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!