Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken még sok mindent bepótolhatsz, amit az elmúlt napokban elmulasztottál. Olyan kozmikus energiák munkálnak benned, hogy azon még magad is meg fogsz lepődni. Állj a sarkadra és told végig ezt a mai napot teljes erőbedobással.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A pénteki napod várakozással telhet, talán fontos lenne, hogy tisztázódjanak bizonyos kérdések, részletek, amik befolyásolják a terveidet. Most is, mint mindig, ha türelmes tudsz lenni, a sikered szinte borítékolva van.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha van olyan dolog, amelyben már egy ideje elakadtál, akkor a pénteki napot szeretni fogod, mivel az energia, amit kapsz, most át fog lendíteni egy holtponton. Igaz lehet ez a magánéletre is. Ha pedig üzleti tárgyalásod van, akkor a mai nap remek lehet erre is.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki újhold új megvilágításba helyezi a dolgokat (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken különösen vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magadat, mert nagy sebességnél néha nehéz irányban tartani a kormányt - átvitt értelemben is… Csak annyit vállalj be egyszerre, amit kényelmesen teljesíteni tudsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hiába van péntek, te ma ragyogsz és kitűnsz a tömegből, újhold van, ami nagyon kedvező számodra. Lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely benned munkál. Bizonyíthatsz, példát mutathatsz és ezzel a környezetedet is jobb teljesítményre ösztönözheted.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy igazi energia-vámpírral lehet dolgod, egy olyan személy keresztezheti az utadat, akit legszívesebben messze elkerülnél, mivel ő az, akinek a közelében mindig úgy érzed, mintha folyamatosan fogyna az erőd. Csökkents le az időt, melyet a közelében töltesz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A február 9-i Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Plútó is a Vízöntőben jár, ami felerősíti az újhold energiáit, így ennek együttesen sorsátalakító hatása van. Az újhold megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, és most bátorságunk is lesz meglépni, amit meg kell. 4 csillagjegy új fejezetet, tiszta lapot nyit.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán segítőkész vagy, és általában örömmel nyújtasz érzelmi támaszt embereknek, de ma elképzelhető, hogy egy hír, vagy esemény miatt nagyobb szükséged lenne arra, hogy saját magaddal gondoskodj. Így, ha most valaki hozzád fordul, mondj bátran nemet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Amilyen kaméleon természet vagy, rajtad nem mindig lehet látni, ha valaki bánt, vagy ha sérelem ér, hiszen nem vagy az a típus, aki minden meccset azonnal, ott helyben le akarna játszani. De talán pont ezért is vagy veszélyes, hiszen előfordulhat, hogy egy későbbi pillanatban megtalálod a másik gyenge pontját.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken legyél óvatos, és rendezd a soraidat, mert valaki megpróbálhat becsapni, átejteni. Persze téged nem olyan fából faragtak, hogy könnyű préda lennél! Mutasd meg, hogy ki tudsz te állni magadért, ha szükséges!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb a kínai horoszkóp szerint

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. 4 csillagjegyre csodás év vár, és kedvező fordulatot vesz az életük. Ők lesznek idén a legszerencsésebbek. Kínai szerencsehoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Elképzelhető, hogy ma kisebb csalódást okoz valaki neked, vagy a viselkedése, reakciója sértő lesz számodra. Megteheted, hogy minderre zsigerből reagálsz, de talán nem ez lenne a legmegfelelőbb válasz most. Mi lenne, ha egyszerűen figyelmen kívül hagynád az illetőt?

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Van, amikor tényleg nem okoz örömet, ha igazunk lett és a dolgok pontosan úgy történnek körülöttünk, ahogyan azt megjósoltuk. Ma pont ez történhet és ez számodra nem csak idegeskedéssel, de plusz munkával is járhat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma erős dilemmába kerülsz, és úgy érezheted magadat, mint akit egyszerre két irányba húznak. Mivel azonban egyszerre nem lehetsz két helyen, vagy nem választhatod mindkettőt, neked kell eldönteni, melyik legyen az irány.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!