Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a heti kisebb-nagyobb gubancok után végre valamilyen sikerélményben lehet részed. Ettől lendületet kapsz, és újra szárnyalni érzed önmagad. Nem ismersz lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkall. Méghozzá szerelmi téren.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken nem megy neked a munka. Folyton elkalandozik a figyelmed, máson jár az eszed. Ez már a kollégáidnak is feltűnik, de talán még a főnöködnek is. Legalább a legfontosabbakat végezd el. Utána pedig lógasd a lábadat, de lelkiismeret-furdalás nélkül!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok nehézséggel kell szembenézned a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretnéd. Kivéve, ha randizni mész. Az nagyon jól sikerülhet!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp péntekre (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A bolygók jelzése szerint valamilyen téren legszívesebben a homokba dugnád a fejed. Hát ez sokunkra jellemző, mégis, te most jobban tennéd, ha tisztáznád az érzéseidet. A legvalószínűbben a párkapcsolat az, amely nehéznek tűnik most a számodra. A probléma elkendőzésével csak elodázod a megoldást.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma lehet egy nagyon nehéz helyzet a munkahelyen. Mielőtt teljesen kijönnél a sodrodból, vizsgáld meg a problémát, ami miatt annyira kiborultál. Nagyon valószínű, hogy nem is a kollégád tehet a kialakult helyzetről, hanem tőle független körülmények miatt történt a baj.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Persze a jó tanácsokat érdemes megfogadni, de csak akkor, ha azokkal képes vagy azonosulni is. Ha valamit úgy teszel, hogy valójában nem is hiszel benne, biztos, hogy nem éri el a várt hatást. Te szeretsz a magad feje után menni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán fel tudsz gyorsulni, ha arra van szükség, és ötletekben sincs hiány. A mai napon azonban még neked is túl sok lehet a teendő. Nincs más megoldás, ha nem akarsz elúszni, valakinek át kell adnod bizonyos teendőket.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Lehet, hogy más korábban is megfordult a fejedben, hogy munkahelyet kellene váltanod, csak még azt nem tudtad, hová, merre indulj tovább. A mai napon azonban konkrét ötleteid támadhatnak. Egy véletlen találkozás adhatja meg a végső lökést erre. Az is lehet, hogy olyan találkozás lesz az életedben, ami szerelmet ébreszt benned.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nyugtalan vagy, sehogyan sem találod a helyedet pénteken. Márpedig, ha ez így van, akkor könnyen lehetséges, hogy valóban nem a helyeden vagy. Talán máshol, más energiák közt jobban éreznéd magad. Ma mozdulj ki egy kicsit!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: Újabb változások jönnek

Nemcsak a Valentin-nap lesz a hét eseménye, hanem a Mars és a Vénusz jegyváltása is. Innentől ugyanis már 5 bolygó jár a Vízöntőben, újabb érezhető változásokat jelezve...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Most picit pesszimista hangulatban vagy, ami miatt úgy érzed, hogy semmi sem úgy alakul, mint azt remélted volna. Az igazság pedig az, hogy az efféle gondolataiddal saját magad teszi lehetetlenné, hogy jól süljenek el a dolgaid. Bízz a jó fordulatban!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon jól alakul neked a pénteki nap, és egy váratlan jó hírt is kaphatsz. Elképzelhető, hogy pénzügyekkel lesz kapcsolatban! Ha így van, ragadd meg a szerencsédet! Fizetésemelést is kérhetsz a mai napon, kedvezőek az égi hatások.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken valahogy könnyen megy minden: legyen szó hobbiról, vagy szellemi munkáról, üzletről, vagy sportról. A győzelem biztos, hogy a tiéd lesz. Csak egyet ne tegyél: ne hagyd ma magukra a családtagjaidat! Szükségük van rád, és gyógyító, erősítő energiáidra.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!