Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold már délelőtt belép a kényelmes Bika jegyébe. Ez kellemes lenne, viszont napközben kap egy fényszöget a Plútótól, ami meg hozhat féltékenységet, hatalomvágyat, rivalizálást, szóval nem éppen kellemes tényezőket. Ha valaki tele negativitással közelít hozzád, azt ismerd fel, és szabj gátat neki.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken a reggeli ébredéshez még ad egy lendületet a Kos Hold, de utána már átlép a jegyedbe, és érezhetően lelassítja a nap tempóját. A Plútó fényszöge viszont hozhat negatív élményt is, például egy rosszindulatú ember személyében… Te nagyon szereted az őszt, és most kezd ráérezni az ízére. Főzz egy finom mézes teát, sétálj egy nagyot hazafelé, így ellensúlyozhatod a nap közbeni stresszt.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken csak a nagy képet nézd, és ne az apró részletekkel törődj, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, és valami félresiklik, vagy nem úgy sül le, ahogy tervezted. Valaki mintha direkt próbálná elterelni a figyelmedet, de ezzel sem szabad foglalkoznod.

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken a Hold a Bika jegyébe lép, ami jó hangulatot jelez (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma megnehezíti a döntésedet, vagy a véleményed kialakítását egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan teljesen ellenkező dolgokat hallasz ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. A személyes tapasztalataid legyenek a döntőek ez ügyben!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken a Plútó nagyon erős megérzéseket hoz be a képbe, olyan dolgokat is megláthatsz, megérthetsz magad körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ne lepődj meg hát, ha ma választ kapsz egy régóta függőben lévő kérdésre.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken ne feledkezz meg arról, hogy van a közeledben valaki, akinek most nagy szüksége van az egyértelmű pozitív visszajelzésre tőled. Egy mosolyból és néhány kedves szóból baj nem lehet, neki pedig lehet, hogy ez most extrán jól esik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp 2024. szeptember 20.: a Skorpió sikeres, a Halak érdeklődését felkelti valaki

A Hold délelőtt már átlép a kényelemszertő Bikába, de kap egy nehéz fényszöget a Plútótól, ami jelezhet féltékenységet, hatalomvágyat, és bizony álnokságot is. Napi horoszkóp.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken lehet egy kellemetlen élményed, mert valaki irigy, vagy féltékeny rád. Tanuld meg helyén kezelni a dolgot! Nem csak az számít, hogy "mit mond", hanem hogy "ki az, aki mondja". Délután tegyél egy nagy sétát a szép őszben, vagy ülj ki egy kávéra valahova. A Nap a te jegyedbe lép rövidesen, és ennek előszelét már érezheted.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ahogy ez veled gyakran megtörténik, ma is szinte zsonglőr módjára próbálod a legtöbbet kihozni a napból, és amilyen céltudatos vagy, ez általában sikerül is neked. Ma is láthatod az elismerést mások szemében! Hétvégén pihend ki magad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Hold-Plútó kedvezőtlen fényszöge miatt úgy érezheted majd, mintha mindenki tőled akarna valamit, belőled akarna egy darabot. És téged ez nagyon irritál, a fojtogató lékört az átlagnál is rosszabbul viseled.. Szerencsére jól tudod hárítani arámenős embereket…

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma fárasztó napra számíthatsz, sok tennivalóval és rengeteg új információval. Lesz azonban "kárpótlás" is: egy találkozás különösen ösztönzően hathat rád, és jobban megismerhetsz valakit, akiről eddig csak feltételezéseid voltak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken furcsa élményben lehet részed, mivel valaki a környezetedben nem úgy viselkedik egy szituációban, ahogyan azt vártad. És egyáltalán nem biztos, hogy rosszabbul, mint gondoltad! Lehet, hogy teljesen le fog nyűgözni az illető.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy érdekes új helyzet alakulhat ki körülötted, vagy egy új személy léphet be az életedbe és mindez kissé felforrósítja a levegőt. Talán mindennek elsősorban a munkában érezhető a hatása, de az is lehet, hogy a magánéletedet érinti.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!