Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken megpróbálhat valaki nyomást gyakorolni rád annak érdekében, hogy segíts egy tervében, vagy arra biztat, hogy vegyél részt vele valamiben. Ha nem szeretnéd mindezt, meg kell találnod annak a módját, hogyan bújj ki ez alól.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Picit lehangoltabb lehetsz a szokásosnál, amit talán egy kellemetlen hír, vagy valakinek a hiánya okozhat benned. Nem kell hagynod, hogy ebben a hangulatban teljen az egész nap! Próbáld újratölteni a lelked elemeit azzal, hogy pihensz, kikapcsolódsz és legfőképpen mozogsz egy kicsit.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint pénteken fontos, hogy szakítsunk időt a töltődésre is (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nyilván senki sem szeret veszekedni, te pedig igazán békeszerező ember vagy. Van azonban néha, hogy a vita valójában csak előbbre viszi a dolgot. Hallgasd meg a másik fél véleményét és érvelj! Kijöhet ebből még valami egészen érdekes is!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha te odateszed magadat és sok energiát teszel bele valamibe, akkor joggal várod el, hogy körülötted más is így tegyen. Ma azonban könnyen előfordulhat, hogy valaki csalódást okoz, és kihátrál a feladatból. Bölcs döntés ilyenkor úgy intézni a dolgokat, hogy a jövőben ne kerülj ilyen helyzetbe.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken te lehetsz valaki megmentője: ez jelenthet anyagi, vagy fizikai támogatást, de azt is, hogy lelkileg nyújtasz számára segítséget egy személyes problémára. Ne feledkezz meg arról sem, hogy a segítség nem azt jelenti, hogy te oldasz meg valaki helyett egy problémát - inkább csak az utat mutasd neki.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hajlamos vagy időnként túlságosan is csak a kötelességeidnek élni, de hidd el, hogy ez nem helyes. Az élet többről szól, mint arról, hogy állandóan dolgozunk. Szakíts egy kis időt a pihenésre, kikapcsolódásra, töltődésre! Ma találhatsz alkalmat arra, hogy mindezt megszervezd!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Február 24.: szökőnap, telihold és az év első tízmilliószoros napja

2024. február 24. minden szempontból kivételes dátum. Ez az év szökőnapja, telihold lesz és erre a szombatra esik az év első tízmilliószoros napja is. Márpedig a tízmilliószoros, teremtő napon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken egy feszült helyzetet kell megoldanod, valakivel, aki talán közel áll hozzád, lehet egy kisebb konfliktusod. Tárd fel a probléma okait! Derítsd fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaitok és keress közös pontokat. Ne azt nézd, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken valaki a közeledben az együttműködésedet, támogatásodat kéri, de talán ezúttal te szívesebben koncentrálnál a saját feladataidra, különösen akkor, ha ezekkel elmaradásban vagy. Igazán nem lehet probléma, ha néha nemet mondasz. Nem kell neked mindig készenlétben állni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vannak napok, amikor szíved szerint messziről kerülnéd el a munkahelyed. Lehet, hogy reggel legszívesebben az ágyból sem bújnál ki, de ezt valószínűleg nem teheted meg. Szervezhetsz viszont magadnak egy kis én időt a hét végére!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Jó lenne, ha erősítenéd az önbizalmadat, és hinnél magadban. Ma például különösen hajlamos lehetsz arra, hogy alulértékeld önmagad eredményeit. Pedig ha alaposan megvizsgálod a dolgok állását, rájöhetsz, hogy ennek semmi alapja nincs!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma nagy nyomás nehezedhet rád a munkahelyeden, hogy egy vitában, mely körülötted egyre erőteljesebben körvonalazódik, az egyik, vagy a másik oldalra állj. Ne tedd! Próbáld megőrizni a pártatlanságodat, mert most csapdahelyezetbe kerülhetsz, ha véleményt mondasz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken egy személlyel kapcsolatban megszólalhat az intuíciód, ami elbizonytalanít, ha pedig így van, jól teszed, ha nem hagyod figyelmen kívül ezt a megérzést. Még ha nem is tudod pontosan meghatározni ennek okát, abban biztos lehetsz, hogy nem véletlenül jelez az antennád.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!