Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A munkahelyed most olyan, mint egy megbolygatott méhkas. De ezt a magad javára is fordíthatod, ha élsz egy főnököd jóindulatával. Élni a bizalommal, az nem ugyanaz, mint visszaélni. És te tudod a mértéket!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A párkapcsolatod terén megújulásra számíthatsz. Ha dúl a szerelem, akkor közös tervetek van, és ezzel kapcsolatban értek el előrelépést. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél. De ha van remény, az exeddel is felújulhat a kapcsolat. Minden a hiteden múlik most.

Bika havi horoszkóp

Lendületesen kezdjük ezt a hetet! (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A munkával, karrierrel kapcsolatos gondjaid bizonnyal megszaporodnak, főleg, mert nem igazán vagy biztos a követendő célokat illetően. A változások sodrásában élsz, és ez arra kényszerít, hogy ma bizony nehéz döntéseket hozz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Biztos vagy abban, hogy tehetségedet, energiáidat a megfelelő módon, a legjobb célra használod fel? A Neptunusz az illúziók veszélyére hívja fel a figyelmed. Fontos lenne, hogy most tisztán láss, amiben egy barát sokat segíthet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn lehet, hogy fel kell tenned magadnak a kérdést, vajon érdemes-e ennyi energiát fektetned valamibe. Magányos dolog tud ugyanis lenni egyedül evezni a csónakban, miközben mások csak lógatják a lábukat. Hagyd abba egy időre az evezést és lógasd te is a lábad.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Felelősségteljes helyzetbe kerülhetsz. Ma te lehetsz valaki megmentője, vagy legfőbb segítsége, ami jelenthet valós fizikai támogatást, de azt is, hogy lelkileg nyújtasz számára vigaszt egy személyes problémára. Légy támogató és bölcs!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb augusztusban a kínai asztrológia szerint

Augusztus 7: ezzel a nappal veszi kezdetét a Majom hónapja, ami az egyik legszerencsésebb időszak lesz az évben. 4 csillagjegy különösen érezheti az égiek áldását! Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma szükség lehet különleges emberismeretedre. Egy feszült helyzetet kell kezelned valakivel, aki talán közel áll hozzád, amit talán akkor tudsz a leghatékonyabban megtenni, ha a probléma okait tárod fel. Derítsd fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaitok és keress közös pontokat.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn valaki a közeledben az együttműködésedet, segítségedet kéri, de talán ezúttal te szívesebben koncentrálnál a saját feladataidra, különösen akkor, ha ezekkel elmaradásban vagy. Most a saját céljaid legyenek fontosabbak!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csodálatos a nagylelkűséged, de ennek is meg kell, hogy legyenek a határai. Ha valaki már visszaél a helyzetével és elkezd kihasználni téged, akkor érdemes nemet mondanod még akkor is, ha ez némi feszültséggel jár majd.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-13.: Most ne ragaszkodjunk semmihez

A bolygók javaslata szerint ezen a héten semmihez se ragaszkodjunk. Legyünk a lehető legrugalmasabbak, hiszen a merevséggel, a hajlíthatatlansággal, a görcsös ragaszkodással csak saját magunknak ártanánk. Ezzel a hozzáállással nagyszerű hétre számíthatunk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn akadályba ütközöl valamiben és még az is előfordulhat, hogy fenyegetve érzed magadat, annyira rámenős, vagy netán követelőző az illető. Bár neked sohasem kenyered az agresszió, könnyen lehet, hogy most muszáj lesz a szokásosnál határozottabb fellépéssel reagálnod.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Higgy magadban, megvan minden képességed, ami ahhoz kell, hogy egy tervedet sikerre vidd, ma valamiért mégis úgy érezheted, hogy nem lesz elegendő mindez a sikerhez. Van olyan titkos belső erőforrásod is, amit senki sem ismer. Használd fel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn igazán tele vagy lendülettel, tenni akarással, de talán ma az önbizalom terén van némi hiányosság benned. Pedig igazán nincs miért aggódnod. Vedd észre, hogy körülötted most minden a helyén van. Tegyél rendet fejben is!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!