Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az év első napján a Szűz jegyében jár a Hold, ami fegyelmezetté, de egy kicsit kritikussá is tehet téged. Vigyázz, ne veszekedjél most senkivel sem, hiszen tudod: amit az év első napján csinálsz, azt fogja tenni az összes többin is. Úgyhogy jól tennéd, ha inkább kikapcsolnál, lazítanál, sokat mosolyognál.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn érdemes lenne minél több időt a szabadban tölteni. Az aktív pihenés, séta nagyon jól átmozgatja a testedet, és a lelkeddel is csodát tesz. Ne tagadd meg magadtól az örömöket sem. Hamarosan komoly teljesítményt kell felmutatnod, arra pedig előbb fel kell készülni.

Hirdetés

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

2024 első napján felfedezheted, hogy valakivel, akit egy ideje már ismersz, több közös vonásotok van, mint azt eddig gondoltad. Izgalmas pillanatok ezek, hiszen a régi ismeretség átalakulhat most valami egészen mássá. Találkozzatok mindenképpen!

Ikrek éves horoszkóp 2024

Január 1-jén tedd azt, amit egész évben tenni szeretnél (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Szűz Hold rendrakásra, takarításra ösztönözne téged, ám január 1-jén ez eszedbe se jusson. Mit szólnál inkább hatalmas sétához a természetben? Ezzel nemcsak a tüdőt töltöd fel friss levegővel, de könnyedén kiszellőztetheted a fejéből a másnaposságot is (már, ha van). Próbáld csak ki!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem kell nulláról százra kapcsolni már azonnal január 1-jén. Sőt, ez a nap még a pihenés, az újévre való hangolódás jegyében teljen. És ha szereted, ha nem, egy tál lencsét mindenképp egyél, hiszen tudod, ezzel gazdagságot vonzol magadhoz…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűz Hold takarításra ösztönözne, de nehogy engedj a késztetésnek! Amit ugyanis az év első napján teszel, a babona szerint egész évben jellemezni fog. Tényleg takarítani, mások után pakolni akarsz egész évben? Töltsd az időt valami sokkal intuitívabb tevékenységgel.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. január 1-7.: Sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Először is sikerekben gazdag új évet kívánunk! Másodszor pedig a bolygók minden esélyt megadnak a nagyszerű évkezdethez. Gondold át, mit csinálsz január 1-jén, mert a hagyomány szerint azt fogod tenni egész évben... A tervezés ugyanakkor remek ötlet.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Január első napján izgalmas beszélgetésed lehet valakivel, s az elhangzó gondolatok egészen új utakra vezethetnek téged. Itt az új év, kell az inspiráció, amit meg is kapsz ettől az illetőtől. Holnap már bele is vághatsz a megvalósításba!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Igazán úgy érezheted, hogy jól sikerült a szilveszter, úgyhogy újév napján elégedetten dőlhetsz hátra. Tedd azt, amihez igazán kedve érzel. Ha ez a bekuckózás, filmnézés, akkor tedd azt, ha séta, kirándulás, akkor meg arra szánj időt.

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Amikor az óra elüti az éjfélt, minden együtt áll ahhoz, hogy jól érezd magadat a pároddal vagy a baráti társasággal, akivel/akikkel a szilveszter estét töltötted. Arra viszont vigyázz, hogy most csak is az őszinte érzéseidet mutasd meg. Tudod, amilyen az év első napja, olyan lesz a folytatás is…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 30-2024. január 5.: Boldog újévet és sok boldogságot!

Nagyon boldog új évet, és nagyon sok boldogságot kívánunk mindenkinek. Párban, társsal élőknek és párt keresőknek egyaránt nagyszerű lehetőségeket jelez a horoszkóp 2023 utolsó és 2024 első napjaira.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon elégedett lehetsz most, hiszen a megfelelő emberek vannak körülötted. Úgy áramlik feléd között a szeretet, hogy az a legkeményebb szívet is meglágyítaná… Csináljatok valamit együtt a pároddal, a szeretteiddel. Például milyen ötlet a társasjáték, kártyázás?

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az év első napja egészen különleges lesz a számodra, hiszen minden az elképzelésed szerint történik, és ez joggal tölt el boldogsággal. Olyan sokat dolgozol a rohanós hétköznapokon, most igazán használd ki minden pillanatát az ünnepnek, a pihenésnek!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az év első napján végre picit kettesben lehetsz a pároddal, ami a legjobbkor, hiszen az utóbbi időben folyton társaságban voltatok, és ezért nem tudtatok kizárólag egymásra figyelni. Épp ezért igyekezzetek kizárni a külvilágot a magánszférátokból!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!