Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton különösen fontos, hogy megadd a tiszteletet valakinek, akivel talán nem értetek egyet mindenben a világ dolgait illetően, de emiatt kár lenne összeveszni. Ha nem engedsz az álláspontodból, nem várhatod el ezt visszafelé sem. Az év első hétvégéjén jót tenne neked a gyógyvizes fürdő.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétvégén mindkét napra, így szombatra is jut veszekedős konstelláció. Úgy tűnik, most a higgadtságod az egyetlen és legjobb ellenszer. A Skorpió Hold mély lelki utazásra invitál, érdemes tehát viták, bosszankodás helyett lazítani, meditálni, megnyugtatni az idegeidet.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A megérzéseid szombaton is kiválóan működnek, akkor is, amikor különös megkeresést kapsz. Legyen bármilyen kedvező, amit találsz, ha úgy érzed, valami nem stimmel körülötte, ne dönts elhamarkodottan! Most tényleg érdemes elolvasni az apró betűs részeket is. Ott kiderül, mi a dolog fonákja…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton érdemes a belső hangokat követni (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az év első hétvégéjén elemedben leszel, átjár a derűlátás, ami gyógyerővel bír. A Skorpió Hold kifejezetten jó hatással lesz rád, mert egyébként is erős összeköttetésben vagy a tudatalattiddal, a múlttal, a gyökerekkel.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók azt javasolják, szombaton figyelj a családra, a családi ügyekre. Ha így teszel, igazán pozitív kicsengésű nap vár rád. S ez most nem csak abban nyilvánul meg, hogy nagyszerűen alakulnak a dolgaid, hanem abban, hogy rájössz, mennyire fontosak neked a többiek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Skorpió Hold téged sem hagy hidegen. A fogyó Hold abban is segít, hogy elengedhesd mindazt, ami bántott a múltban, mert így könnyebb hálát érezned. Egy bizalmas barát nagyon sokat segíthet a gyógyulási folyamatokban. Fogadd el a támogatást!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári horoszkóp 2024: nagyszerű hónap lesz mindenkinek

Nagyszerű lehetőségeket jelez mindenkinek a havi horoszkóp januárra. Mindenképpen érdemes élni mindazzal, amit az élet most szinte tálcán nyújt neked. Januári horoszkóp, minden, amit tudni érdemes!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton valaki bátor lépéssel mutat példát neked, ami arra inspirál, hogy kövesd a régóta dédelgetett vágyaidat. Fogalmazd újra a céljaidat és meglátod, mennyire felszabadító érzés lesz elindulni egy új úton. Utólag még nagyon hálás leszel magadnak ezért.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma is a Skorpió jegyében jár a Hold, s ez mély lelki folyamatokat jelez számodra. Sokat segíthet a regenerálódásban, ha sétálsz a szabadlevegőn, vagy élvezed a gyógyvíz pozitív hatásait. A lelki megújulás előnyeit is megtapasztalhatod rövidesen.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton bízz bátran a belső hangban! A hatodik érzéked nem csal, amikor megismerkedsz valakivel, és már az első benyomás alapján be tudod őt kategorizálni a fejedben. Legyen az illető bármilyen megnyerő, ha az intuíciód "zavart" jelez, legyél visszafogott és ne siess el semmit sem.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. január 6-7.: Lazulós, bekuckózós szombat és vasárnap

Az első januári a hétvégén a bolygók szerint a legjobb, ha bekuckózol az otthonodban, finom teákat kortyolgatsz, olvasol, filmezel, és pihensz, amennyit csak lehet. Minden más ugyanis most nagyon bosszantó lehet, szóval ezért is érdemes megfogadni a horoszkóp javaslatait.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton inspiráció hatására indulhat el benned egy folyamat, amely a kreativitásodat igényli, és amelynek az eredménye akár valami egészen elképesztő és sikeres dolog lehet. Eszedbe ne jusson visszafogni magadat! Nem érdekes most a mások véleménye sem…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Számodra mindig felszabadító érzés, ha csinálhatsz valami szokatlant! Szombaton egy spontán ötlet pont elegendő ahhoz, hogy az életed kimozduljon az unalmas megszokásból és izgalmas új irányt vegyen… Elég bátor vagy?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton a megérzések vezessenek! Különösen figyelj tehát az álmaidra, mert lehetséges, hogy égi üzenetet közvetítenek. A Skorpió Hold tovább erősíti az intuíciódat, a hatodik érzéket, és esetleg különös élményeket is tapasztalhatsz. De neked ez már egyáltalán nem újdonság…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!