Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap nagyon résen kell lenned, mert könnyen robbanhat a bomba. Talán kísértést érzel, hogy kemény mondd el a véleményedet, de ennél nagyobb hibát talán most nem is követhetnél el. A legjobb, ha mindenkivel távolságot tartasz, és megőrzöd a békét.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap is a mély érzésű Skorpióban jár a Hold, ami téged is kibillenthet a nyugalomból. Ez azonban nem jelent rosszat, sőt! Most ugyanis olyan felismeréseid lehetnek, amelyek hosszú távon segítenek a fejlődésben.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap az egészséged legyen a legfontosabb. Add meg magadnak a legjobbat. Egyél minél egészségesebb ételeket, igyál minél több folyadékot, és a mozgásról se feledkezz el. Igazi rekreációs napod lesz, ha így teszel.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap jobb kimaradni a vitákból, feszültségből (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold még víz elemű jegyben, a Skorpióban jár. A fogyó Hold segít elengedni mindazt, ami bánt. Fontos, hogy ne merülj bele az önsajnálatba! Inkább vegyél egy forró, lazító fürdőt, és áztasd ki magadból a stresszt, a feszültséget.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap megnehezítheti a döntést egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan egymástól különböző dolgokat hallasz valójában ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. Miután nyilvánvalóan nem lehet mindenkinek igaza, a legjobb, ha a józan eszedre hallgatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Többször is előfordulhat, hogy megérzed, mit akar tőled a másik, vagy a telefon csengéséből ráhibázol, ki keres éppen. Mégsem ez a legfontosabb a vasárnapban. Furcsa üzenetet kaphatsz, amit el kell fogadnod és értelmezned is kellene magadban.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári horoszkóp 2024: nagyszerű hónap lesz mindenkinek

Nagyszerű lehetőségeket jelez mindenkinek a havi horoszkóp januárra. Mindenképpen érdemes élni mindazzal, amit az élet most szinte tálcán nyújt neked. Januári horoszkóp, minden, amit tudni érdemes!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kiélesednek az érzékeid, felerősödik az intuíciód, és az érzelmeket is sokkal intenzívebben éled meg vasárnap, mint általában. Szép és intenzív élmények érnek, érdemes épp ezért színházba, kiállításra menni, hogy ezeket jó mederben tartsd egész nap.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Talán telepatikus képességeid nincsenek, de bizony előfordulhat vasárnap, hogy már a telefon csörrenésre tudod, ki várakozik a vonal túlsó végén. Sőt, az is előfordulhat, hogy a beszélgetés közben előre kitalálod a másik mondandóját, szándékát. Ez az, amikor tesztelheted a tökéletes megérzéseket.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Okos döntéseket csak higgadtan és a tények biztos tudatában tudsz hozni. Viszont vasárnap még nem látsz teljesen tisztán, éppen ezért, nem érdemes kapkodni. Inkább várj néhány napot, hogy időben is eltávolodj az eseményektől, és megtaláld a választ.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. január 6-7.: Lazulós, bekuckózós szombat és vasárnap

Az első januári a hétvégén a bolygók szerint a legjobb, ha bekuckózol az otthonodban, finom teákat kortyolgatsz, olvasol, filmezel, és pihensz, amennyit csak lehet. Minden más ugyanis most nagyon bosszantó lehet, szóval ezért is érdemes megfogadni a horoszkóp javaslatait.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap spirituális élmény vagy egy álom hatására elindulhat benned valami, amely talán megváltoztathatja a hozzáállásodat bizonyos dolgokhoz. Legyél te a kezdeményező fél, s könnyedén megtalálod a megoldást a vitás kérdések, kapcsolatok elrendezéséhez.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha vasárnap a megérzéseidre hallgatsz, a legjobbat teszed magaddal, hiszen most még az ismeretlen emberek is szinte nyitott könyvként jelennek előtted. Erre a képességre szükséged lehet például akkor, amikor valaki érdekes információval keres meg.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap pozitív visszajelzést kaphatsz valahonnan egy kérésre vagy kérdésre, és az új lehetőség, amely ezzel jár együtt, rendkívül pozitív jövőképet mutathat számodra. Most tele leszel energiával és hittel, ami erőt ad, hogy egy fontos ügyben nagy lépést tegyél.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!