Oroszlán

Az Oroszlán Merkúr különleges szerencsét jelez neked. Most nagyon jól ki tudod aknázni a lehetőségeidet, és a benned rejlő potenciált. Megtalálhatod, ami igazán érdekel, amit hosszú távon is szeretnél csinálni. Új utakra térhetsz az önkifejezésben. Elképzelhető, hogy valami, amit eddig hobbiként űztél, pénzkereseti forrássá válik - méghozzá nem is akármilyenné.

Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencsét hoz az Oroszlán Merkúr (fotó: Shutterstock)

Szűz

Az, hogy az uralkodó bolygód a tüzes Oroszlánba lép, nagyon jót tesz neked, bár kétségtelen, hogy abszolút felkavarja körülötted az állóvizet. Könnyedebben, egyszerűbben célt érsz mindennek. Ráadásul a magánéletben is jó fejlemények várhatnak: ha szingli vagy, most megismerkedhetsz egy nagyon érdekes személlyel.

Nyilas

Egyébként is sznvedély és tetterő jellemző rád, de az Oroszlán Merkúr most a szükséges hatékonyságot is meghozza. A meggyőző erőd a csúcson, most bármilyen vitában győzelmet aratsz. Ráadásul mindezt kedvesen is teszed, úgyhogy most igazán ellenállhatatlan leszel. Remek időszak a mostani, a munkahelyeden feljebb léphetsz, ha pedig állást keresel, most találhatsz egy jó lehetőséget. Pénzügyekben váratlan szerencse jön!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!