Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma nagyon erőteljes energiák hatnak ránk. A Neptunusz hátrálni kezd a Halak jegyében, ami visszahozhat régi érzéseket. Ezzel szinte egy időben belép a Merkúr az Oroszlánba, ami felébreszti benned a becsvágyat, és az ambíciót.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma gondold át az előtted álló időszak várható történéseit és igyekezd ehhez igazítani egy mai döntésed. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy egy mai váratlan lépés miatt, később kénytelen lennél egy terveden változtatni.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A bolygód ma belép az Oroszlánba, és felkavarja körülötted az állóvizet. Igazán szenvedélyessé tesz, és felébreszti benned a vágyat, hogy megmutasd, mit tudsz. Ne késlekedj, csapj el az adódó lehetőségekre.

Ikrek havi horoszkóp

A Neptunusz kedden hátrálni kezd (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden erősen kell összpontosítanod az előtted álló feladatokra, különösen azért, mert a Neptunusz ma hátrálni kezd, és emiatt valahol egészen máshol járnak a gondolataid. Neked azonban, ha ma dolgoznod kell, akkor sok feladatod van.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Merkúr ma az Oroszlán jegyébe lép. Ettől pedig minden egyszerűbbé válik, könnyebben megy a munka, jobb a hangulata. Nagyon jó hírt is kaphat, ami teljesen bearanyozza a napját. Délután pedig nagyot lép előre gy fontos feladattal.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Uralkodó bolygód, a Merkúr ma az Oroszlánba lép. Ettől pozitív hangulat és kellemes élmények várnak rád, amiben nagy része lesz annak is, hogy ismét sikeresen alakul nemcsak a munkád, de a magánéleted is.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 1-7.: Egyre jobban alakul minden

A bolygók szerint nem lesz könnyű a hét első fele, ám azt követően minden egyre jobban alakul. A hétvégén mindenképpen csobbanj egyet, jót fog tenni a testednek, lelkednek egyaránt.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden valakivel, aki közel áll hozzád, egy kissé feszültté válik a helyzet, amit egy félreértés okoz, és nehéz lesz kikeveredni belőle, mert a Neptunusz hátrál, és zavarossá teszi a dolgokat. Bár biztosan felzaklat tégd is az ügy, azért érdemes mérlegelni azt is, hogy mi mennyire fontos.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Igyekezz ma csak a valóban fontos dolgokra, emberekre összpontosítani és hagyd figyelmen kívül azt, ami jelentéktelen. Különösen legyen igaz ez egy nézeteltérésre valakivel, akivel, ha jól belegondolsz, egy teljesen lényegtelen dologgal indult a félreértés.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Légy bármennyire is álmodozó kedvedben a hátráló Neptunusz miatt, ma eljöhet a pillanat, amikor egy ügyben végre lépned kell, szembe kell nézned a valósággal. Ne keress hát kifogásokat, ne próbáld még tovább tologatni a dolgot, tedd meg, amit kell!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2024: Nagy változásokat jeleznek a bolygók

Érezhető változásokat jelez a júliusi horoszkóp mindenkinek. Jegyet vált a Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. S bizony kellemetlen konfliktusok lehetőségét is jelzik a bolygók. A bölcs javaslatok segítenek mindenre előre felkészülni. Természetesen nagyon sok örömteli pillanat is vár rád a legforróbb nyári hónapban.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombat óta hátrál a Szaturnusz, ma pedig a Neptunusz is követi. Ez régi témákat hozhat elő újra. Ma egy váratlan látogató érkezhet, de az is elképzelhető, hogy véletlenül összefutsz egy régi ismerőssel, ami nagy örömmel tölt el.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden értékes információkat, fontos adatokat gyűjthetsz, ha jól odafigyelsz a körülötted zajló történésekre. Figyelj, tanulj és ha kell, jegyzetelj, mert most a zavaros információkból te tudod kihalászni, ami hasznos. Igyekezz tanulni más hibáiból is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden minden bejövő információval kapcsolatban legyél kritikus. A Neptunusz hátrálni kezd, és összekeveri a szálakat. Soha ne feledkezz meg arról, hogy minden történetnek több olvasata is van és mindenki mást emel ki belőle önmaga számára…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!