Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mérleg újhold idején kedvező változások indulnak el, amik a harmónia megtalálásában segítenek. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatodban nem volt teljesen egyensúlyban az, amit adsz, azzal, amit kapsz, akkor most lehetőséged lesz kiegyenlíteni ezt a területet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szerdai Mérleg újhold idején sikeres napod lesz, és valamiről kiderül, hogy mindvégig neked volt igazad. Lehetsz azonban bármilyen büszke az eredményeidre, nem biztos, hogy ezeknek mindenki egyformán fog örülni a környezetedben. Számolj vele, hogy vannak irigyeid.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy pozitív fordulat állhat be a környezetedben és megváltozhatnak a feltételek, a körülötted lévők hozzáállása bizonyos dolgokhoz. Ne az első bizonytalan érzéseidre hagyatkozz, várd meg, amíg leülepedik benned is a dolog, és csak aztán reagálj.

Ikrek havi horoszkóp

A Mérleg újhold jó változásokat hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy szikrára lehet szükséged, hogy beindítsa a dolgokat körülötted, mivel talán úgy érzed, hogy nem haladnak olyan ütemben az ügyeid, mint kellene. A Mérleg újhold megadja neked ezt a szikrát!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mérleg újhold idején rendbe teheted egy kapcsolatodat, vagy tisztázhatsz néhány félreértést, ha úgy érzed, hogy erre szükség van. Most könnyebben megtalálod a szükséges szavakat, és tapintatosan, finoman fogalmazol. Ha van valamilyen kényes ügy, azzal is most hozakodj elő.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai napodba iktass be egy kis meditációt, és igyekezz ráhangolódni az energiákra. Ott motoszkálhat ugyanis valami az agyadban, ami értékes és hosszú távon is hasznos. Igazán nem lenne jó, hogy a sietség, vagy a rohanás során elvesszen.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi kínai horoszkóp 2024: a Kutya hónapjában új szelek fújnak...

Rövidesen kezdetét veszi a Kutya hónapja, és vele "friss szelek" érkeznek az életünkbe. Egészen határozott üzenete van ennek az időszaknak: légy kitartó, és rövidesen jönnek a szerencsés fordulatok. Októberi kínai horoszkóp 2024.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A jegyedben van újhold, emiatt még érzékenyebb lehetsz a körülötted lévő emberek sorsa iránt és nagy figyelemmel fordulhatsz a környezeted felé is. Könnyebben nyílsz meg mások előtt, és most minden kérésedere pozitív választ kaphatsz!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szerdai napodat egy hír, ajándék, vagy egy meglepetés aranyozhatja be, de ahhoz, hogy ennek valóban örülni is tudj, el kell engedned magadból egy érzést, vagy egy nyomasztó gondolatot. Tudatosan koncentrálj ma jó dolgokra, és adj hálát mindazért, amid van.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Mérleg újhold idején új megvilágításba kerülnek a dolgok. Emiatt tele lehet az agyad tervekkel a jövőddel kapcsolatban, ami szuper, de azért figyelj rá, hogy megvalósíthatóak is legyenek. A racionális énedet kell a felszínre hoznod.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán egy esemény, vagy akár egy találkozás új fényben mutathatja meg a dolgokat és még az is lehet, hogy valami, amit eddig fontosnak éreztél, háttérbe kerül, valami más viszont egészen előre. Az biztos, hogy picit átértékeled a dolgokat.

Bak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2024.: nagy fordulat jön

Az októberi horoszkóp szerint komoly változásokra számíthatunk ebben a hónapban. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma útmutatást kérhet tőled egy számodra fontos személy valamiben, amitől jó kedved lesz és büszkeség tölt el és hasznosnak érezheted magadat. Ráadásul te is kaphatsz egy olyan tanácsot, aminek egészen biztosan hasznát veszed.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma valakivel nagyon jól működik majd a megérzésed, és elképzelhető, hogy ösztönösen ráérzel a lelkiállapotára, gondolataira. Közelebb kerülhettek egymáshoz, mint eddig bármikor. A Mérleg újhold nagy harmóniát hoz az életedbe.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!