Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vigyázz, mert pénteken hajlamos vagy a poharat félig üresnek látni, amit egy kedvezőtlen Szaturnusz fényszög jelez. De ne aggódj, szerencsére hamar elmúlik ez a hatás, a hétvégére eloszlanak a viharfellegek, és visszatér a pozitív éned.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Most nagyon jó meglátásaid lehetnek, amiket képes vagy azonnal tettekre váltani. Használd a pénteki napot kezdeményezésre, hogy valamiben változást érhess el. A régóta döcögő ügyeket is képes vagy most beindítani.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Mostanság jól érzed magad a bőrödben, de ebben nagy szerepe lehet annak is, hogy mindent alaposan és körültekintően szervezel az életedben. Pénteken viszont apró homokszem kerülhet a gépezetbe, amire változtatásra, rugalmasságra ösztönöz. Neked ez könnyen megy.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Péntek délutántól egyre jobban alakul minden (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken előfordulhat, hogy valaki olyasmit mond vagy tesz, amire alapból feszülten reagálnál. Ám most legyen fontosabb a higgadt és megfelelő kommunikáció, mert így biztosan nem lehet utólag belekötni a mondandódba.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak az események, s talán nem is egyértelműen látható módon, hanem a felszín alatt. Te szeretsz nyílt lapokkal játszani, úgyhogy hamar lerántod a leplet az alakoskodókról.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken előfordulhat, hogy egy problémánál vagy dilemmánál annyira leragadsz, hogy közben nem haladsz az egyéb feladatokkal. A hangulatod sem lesz most az igazi, de tehetsz ellene. Este kapcsolódj ki, találkozz a barátokkal!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Rák jegyűeknek

Június 20-án lép a Nap a Rák jegyébe, és ezzel együtt megkezdődik a Rák hava. Minden Rák szülöttnek nagyon boldog születésnapot kívánunk. Olvassátok el éves születésnapi horoszkópunkat. Izgalmas és tanulságos lesz!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken bármibe fogj bele, előtte igyekezz alaposan megtervezni minden lépést, nehogy végül rossz irányba indulj el. Könnyen lehet ugyanis, hogy ez esetben vissza kell lépned a kiindulópontra, és az elejéről kell kezdeni mindent.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szuper meglátásaid lehetnek pénteken valamilyen üggyel kapcsolatban. Mutasd meg, mit tudsz, mi rejlik benned! Vegyes hatások érvényesülnek: bizonyos ügyben várnod kell még, míg másokban nagyot léphetsz előre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vedd számításba az emberek érzékenységét, és igyekezz olyan módon reagálni mindenre, hogy azzal ne sértsd meg a többieket. Ki így, ki úgy látja a világot és mindenkit hagyni kell, hogy a saját elképzelései szerint éljen. De ezt te is tudod…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák havi horoszkóp 2024: ezt jelzik a bolygók a jegyeknek

Június 20-án este lép a Nap a Rák jegyébe, és egészen július 22. kora délelőttig jár itt. Csütörtökön a csillagászati nyárral együtt megkezdődik a Rák hava is. Vajon mit jelez a horoszkóp számodra ebben a különlegesen szép időszakban?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valami vagy valaki arra kényszeríthet, hogy visszahúzódjon egy ügyben, legalábbis egy időre. Vannak helyzetek, amikor nem lehet mást tenni, ilyenkor ez a legokosabb lépés. Egy másik feladattal kapcsolatban viszont nagy lépést tehetsz előre!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bármennyire is szeretnél komolyan foglalkozni valamivel, körülötted most nem mindenki osztja a lelkesedésedet. Fogadd el, hogy csak a saját munkádért felelsz. Azt csináld meg jól, és hidd el, egy idő után a többiek is követni fogják a példát.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken valamiben visszafognak egy kicsit a körülmények. Talán nem véletlenül, és ezért érdemes újra átgondolni a lépéseket. Délután szuper felismeréseid lehetnek. Váltsd tettekre az ötleteket!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!