Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton egy izgalmas telefonhívás, vagy üzenet szakít ki az unalomból és a hír hatására te is teljesen felvillanyozódhatsz majd. Talán egy igazán pozitív hír érkezik, olyasmi, amelytől a dolgok szebbnek tűnnek, és ami új irányt ad a dolgaidnak.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ha valamilyen különleges programba, vállalkozásba, vagy egyedi dologba fognál bele, akkor ez a mai a te napod. Most erőfeszítéseidet a csillagok különösen segítik és nagy az esélye annak, hogy az eredmény is valami olyasmi lesz, amit remélsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton egy régen várt hívást, vagy üzenetet kaphatsz, amelyből kiderül, hogy elérted a célodat valamiben, vagy legalábbis bejöttek a számításaid. Persze ez nem jelenti azt, hogy jós lennél, csupán annyit, hogy remekül működik az intuíciód.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szombaton kedvező hatások lesznek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma előkerülhet valaki a múltadból álmodban, vagy akár a valóságban, és arra inspirálhat, hogy változtass az életed valamelyik területén. És talán nem véletlen az sem, hogy ma pont egy olyan lehetőség kerülhet eléd, amelyet vétek lenne nem megfontolnod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton valaki a partnered, a társad lenne valamilyen területen, vagy eseményen és ehhez konkrét javaslatokat is tesz. Fontold meg, amit mond, de közben vedd figyelembe, hogy mindehhez idő is kell. Legyen ez igaz akkor is, ha a dolog munkával, vagy ha magánélettel kapcsolatos.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton tanúbizonyságát adod remek szervező és rendszerező képességednek, így ha rendet tennél, akár magad körül, vagy máshol, akkor ennél kiválóbb időpontot keresve sem nagyon találhatnál. A nap végére pedig egy meglepetés is érhet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. május 11-12.: Most kell lassítani

A második májusi hétvége leginkább a pihenésnek, lazításnak kedvez. Legalább az egyik napot érdemes a feltöltődésre szánni. Ehhez a vizes programok tökéletes lehetőséget kínálnak. Engedd meg magadnak a nyugalom pillanatait.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton lesz az a nap, amikor lehetőséged és képességed lesz arra, hogy egy kicsit előre gondolkodj, tervezz és olyan dolgokba kezdj, amelyeknek a hatása később jelentkezik. Kedvező ez a nap arra is, hogy valakivel, akivel hosszú távon tervezel kapcsolatok kialakítani, egy kicsit szorosabbra fűzd a köteléket.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érdekes nap lesz a mai. Ma rádöbbenhetsz arra, hogy egy fontos dologban eddig rossz álláspontot alakítottál ki, mivel egy fontos momentum rejtve maradt előtted. Most azonban, hogy minden információ a rendelkezésedre áll, akár nyugodtan változtathatsz is a véleményeden. Légy objektív és rugalmas!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton ismét nagy segítségedre lesz az eligazodásban a józan paraszti ész, mivel egy olyan hír juthat el hozzád, melyet nem szabad azonnal készpénznek venned. Gondold végig logikusan, mi mozgatja azt, aki ilyen információkat terjeszt… Talán nem éppen a jó indulat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Május 10-én van Aksaya Tritiya, az év legsikeresebb napja

A védikus asztrológia szerint idén május 10-én van Aksaya Tritiya, ami a hindu vallás egyik legkedvezőbb napja. Fodor Kata, vaisnava teológus írásából megtudhatjuk, hogyan használhatjuk a legjobban ezeket a szerencsés energiákat.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton próbáld megosztani a figyelmedet a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton ügyelj a részletekre, mivel nagy az esélye annak, hogy egy egészen apró dolog lehet az, ami miatt esetleg nem minden sikerül úgy, ahogyan eltervezed. Vonatkozzon mindez a kommunikációra is, mert egy félreértés is okozhat kellemetlen perceket számodra. Légy pontos és körültekintő!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton csak a nagy képet nézd és ne az apró részletekkel törődj, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, melyet magad körül működtetsz. Talán nem teljesen véletlen, hogy valakik igyekeznek elterelni a figyelmedet…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!