Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap és a Neptunusz együttállása szuper ötleteket hozhat, olyanokat, amelyek valójában mély sugallatokon és intuíción alapulnak. Hallgass mindenképpen ezekre az üzenetekre, mert valóban jó útra vezethetnek - és nem csak ezen a vasárnapon…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Bár néha hajlamos vagy megfeledkezni, de most jusson eszedbe, hogy mindened megvan, amire igazán szükséged van. Próbáld hát a vasárnapban is megtalálni a pozitívumot, különösen most, amikor a kapcsolatoknak különleges a jelentősége…

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap szükséged lehet közvetítőre vagy valamilyen segítségre ahhoz, hogy meg tudj oldani egy téged foglalkoztató problémát. Ha így van, ne habozz segítséget kérni, hiszen bőven akadnak olyan emberek a környezetedben, akik örömmel állnak rendelkezésre. Ne felejtsd el, van néhány adósod…

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap mély érzéseket élhetsz meg, az intuíciód is nagyon erős lehet (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold vasárnap már a Rák jelében jár, s számodra igazán harmonikus családi életet, szép napot ígér. Most minden nagy örömmel tölti el a lelkedet, ami az otthonnal, a szeretteiddel kapcsolatos. Szívesen gondoskodsz róluk. Persze azért most is érzékenyebb lehetsz bizonyos dolgokra. Erre figyelned kell.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Adódhat vasárnap egy szituáció, amelynek a megoldásához nemcsak a józan eszedre, hanem a fantáziádra is szükség lehet. Engedd hát szabadon a képzeletedet, mivel egy váratlan helyzet éppen egy olyan kreatív személyiséget igényel, mint amilyen te vagy.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Rák Hold tovább erősíti benned a gondoskodási vágyat. Nagyon jól eshet most otthon tevékenykedni, a lakást csinosítani, főzni valami finomat. Ha az elmúlt napokban a sok stressz miatt összezördültél a másikkal, akkor ma nyújts neki békejobbot. Meglátod, mennyire szívesen fogadja.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 16-22.: Jön az igazi fordulat

A hét közepén, a tavaszi napfordulóval egyidőben a Nap a Kos jelébe lép, amelynek köszönhetően visszavonhatatlanul érezheted, hogy itt a tavasz. Az előző hetekhez képest jóval aktívabb, céltudatosabb, energikusabb, kezdeményezőbb leszel. S ez akkor is jó jel, ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy van az életedben egy különleges ember, aki tanácsra, támogatásra szorul, és te sokat tehetsz azért, hogy kicsit könnyebb legyen a helyzete. Akármennyire is sűrű a vasárnapod, jó lenne legalább egy pici időt rá is szakítani.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Nap-Neptunusz együttállása a Halak jelében egyszerűen varázslatossá teszi a vasárnapodat. Sok érzés, érzelem van benned, amelyeket most nagyon pozitív módon élhetsz meg. Remélhetőleg családdal vagy baráttal töltöd a délutánt. Ha meg egyedül lennél, a relaxáció, a zene sokat segíthet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A vasárnap jó alkalom, hogy picit ráerősíts a kapcsolatokra, amire mindenkinek nagy szüksége van lelkileg. Hívd fel, akiket régen láttál, vagy egy közös találkozót is szervezhetsz. Nagyon inspiráló beszélgetésben lehet részed ma.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap kis nyugalomra lesz szükséged, de hát hétvége van, minden adott a pihenéshez. Próbáld kihasználni a napot arra, hogy valóban regenerálódj testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt. Délután izgalmas hírt, információt kaphatsz, ami meglódítja a fantáziádat, és rájössz bizonyos összefüggésekre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán jó napra számíthatsz! Különösen akkor, ha ezért teszel is. Igyekezz optimistán szemlélni magad körül az eseményeket és keresni a világban is a jót. A Nap-Neptunusz együttállás egészen biztosan segít neked ebben.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Nap-Neptunusz együttállás a Halakban igazán felerősíti a kisugárzásodat, ráadásul hétfő óta a Vénusz is a Halakban jár. Most nagyon vonzónak látnak a többiek, és szívesen töltik veled együtt az időt. Ha még keresed a párodat, most érdemes ismerkedni!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!