Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön adódhat egy helyzet, amikor a túláradó érzéseknek köszönhetően mindent félredobva veted bele magad valamilyen szituációba. Ez nem baj, de közben a józan észre is figyelned kellene. Mi van, ha nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, mint amire számítasz?

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha még friss a kapcsolatod, most nagyon jól alakulhat minden. Különösen akkor, ha még picit fel is dobod a találkozásokat néhány kreatívabb ötlettel. Persze ez akkor is igaz, ha már régóta együtt vagy a pároddal. Nem árt néha egy kis újítás, nem igaz?

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sűrű napot jelez a horoszkóp csütörtökre, nagy a húsvét előtti hajtás. És ha nem tartod magad szigorúan a napirendhez, akkor bizony könnyen elúszol a feladatokkal. Erre hajlamosítanak a víz-elemben járó bolygók is. Legyél résen!

Ikrek havi horoszkóp

Mély és erős megérzéseink lehetnek egész nap a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A víz-elemű jegyekben járó bolygók változékony hangulatot jeleznek. Az még hagyján, hogy könnyen megsértődsz, de a Skorpió Hold miatt most extra érzékenyen reagálsz valójában mindenre. Bármilyen vizes programmal (habfürdő, úszás) levezetheted a feszültséget, és ellazíthatod a lelked, a tested, az elmédet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön annyira elfoglalt leszel, hogy még az alapvető szükségleteid kielégítésére sem biztos, hogy marad időd. Pedig azért enni-inni kellene, illetve óránként 10 percre jó lenne, ha átmozgatnád a testedet. Tarts ki, mindjárt itt a húsvéti hosszú hétvége!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Engedd meg, hogy az érzéseid, a megérzéseid vezessenek, és figyelj is persze rájuk, amikor egy döntést kell meghoznod valakivel kapcsolatban. Persze az ideális az, ha a józan ész és az érzések összhangba kerülnek, de ha most mégis ellentmondást éreznél, akkor az intuíció az erősebb…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hoz a tavasz

Már jelenleg is nagy változások zajlanak az égi folyamatok szerint, és a tavasz jócskán tartogat további fordulatokat. A Merkúr retrográdját követi az év egyik legfontosabb asztrológiai eseménye, a Jupiter és az Uránusz találkozása. 4 csillagjegynek nagy pénzt hoznak az égi folyamatok. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagypéntek előtti napon az érzések dominálnak. Picit talán úgy érzed, nem kapsz elegendő figyelmet, de ez valószínűleg nem a miatt van, mert a szeretteid kevésbé törődnének veled, inkább benned erősödött a szeretetvágy. Mondd el nekik, öleld meg te is őket. Viszonozni fogják.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Amikor a Skorpióban jár Hold, te szinte belelátsz a másik ember lelkébe, olvasol a gondolatai között. Ez hasznos, de veszélyes is lehet, és neked is figyelned kell, hogy ne manipulálj másokat! Használd jól a kivételes megérzéseidet, a képességeidet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon nagy erőt ad, amikor hagyod, hogy a szenvedély és az érzések irányítsanak. Csütörtökön is jól teszed, ha teret engedsz mindennek. Ne félj kimutatni az érzéseidet. Azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, neked semmi "dolgod". Higgyenek, amit akarnak, nem igaz?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Húsvéti angyalhoroszkóp: áldást küldenek az égiek

Az angyalok jelenlétét különösen erőteljesen érzékelhetjük Húsvétkor. Megóvnak minket az ártó energiáktól, és segítenek abban, hogy meglássuk a csodát magunk körül. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megfogalmazod a kéréseidet. Húsvéti angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha jó dolgokat szeretnél megélni érzelmileg, ma nyitottnak kell lenned, és hagyni, hogy mások kimutassák feléd a törődésüket, segítsenek neked. Ha még keresed a párodat, engedd be az ajtón, aki most kopogtat. És persze nemcsak fogadni, adni is kell az érzésekből…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön valaki meglephet azzal, ahogyan megosztja veled az érzéseit, a gondolatait. Lehet, eddig nem álltatok ennyire közel egymáshoz. Ebből viszont mélyebb barátság is szövődhet, ha te is elég nyitott és pozitív vagy az irányába.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A víz-elemű bolygók sok érzelmet jeleznek. Ne lepődj meg, ha csütörtökön a szokásosnál is könnyebben meghatódsz. Eközben a megérzéseid is felerősödnek. Most nagyon jók a sugallataid, a meglátásaid, figyelj mindenképpen a belső hangra.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!