Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Vénusz és az Uránusz kedvezőtlen fényszöge hat ránk, ami bizony jócskán tartogat robbanás-közeli helyzeteket. Ma semmiképp se töltsd az egész napot a négy fal között. Egy séta, túra most tényleg csodát tesz, levezetheted vele a feszültséget.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Teljesen jogosan vársz el némi elismerést és ez valószínűleg hamarosan be is fog következni, így ne légy türelmetlen. A környezeted, a feletteseid, vagy éppen a családod pontosan tudja, mit teszel meg a siker érdekében. Légy türelmes, hamarosan megkapod, amire vársz és talán kellemesen fogsz végül csalódni.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha gond van, neked támad egy mentő ötleted. Most sem lesz ez másképpen. Ma lehet, hogy egy ismerősödnek, barátodnak tudsz segíteni a szuper ötleteddel, és aztán az illető viszonozni is fogja neked a jótettedet.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnapra konfliktusokat jelez a horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy mostanában nem úgy sikerült valami, ahogy elképzelted, és emiatt elbizonytalanodsz, de hidd el, ezt a meccset még nem játszottad végig. Légy kreatív, igyekezz módosítani az elképzeléseiden és szőj nyugodtan új terveket.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon fontos és jó tulajdonságod, hogy mindig megőrzöd az optimizmusodat, hiszen a te uralkodó bolygód a Nap, ami mindig beragyogja a személyiségedet. Most ezzel a fantasztikus képességeddel segítesz valakinek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma félre kellene tenned a haragodat, és találkozni valakivel, vagy legalább felhívni az illetőt. Érhetnek még meglepetések ezzel a személlyel kapcsolatban, ezért is jó lenne beszélni vele. A vasárnap épp alkalmas nap a tisztázásra.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Március havi horoszkóp 2024: jön a tavasz

Márciusban meglehetős sok változást jeleznek a bolygók, sőt félárnyékos holdfogyatkozásra is fel kell készülni. Ám az kétségtelen, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz! Vajon mit jelez a márciusi horoszkóp? Íme minden fontos részlet.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az eredményeid önmagukért beszélnek, és tudja ezt a környezeted is, mégis néha képes vagy az önbizalmadat elveszteni a legváratlanabb pillanatokban. Ma olyan helyzet adódhat, amelyben ezt nem engedheted meg magadnak.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Sok a munka, és egyszerre több projekt is fut most az életedben, nem is csodálkozhatsz azon, ha kezdesz a szokásosnál is szétszórtabb lenni. Ma inkább ne foglalkozz komoly kérdésekkel, pihenj, relaxálj, azzal egész biztosan többre mész.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap egy komoly beszélgetés bontakozik ki. Egy ajánlat, vagy egy közös munka, vagy akár kikapcsolódás lehetősége beindíthatja a fantáziádat. Szellemileg ráadásul most a csúcson vagy, úgyhogy pörögjenek azok az agytekervények!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. március 2-3.: Meglepő napok várnak rád

Meglepő napokat jelez a horoszkóp a hétvégére. Ám ez most nem biztos, hogy kedves meglepetés formájában jelenik meg az életedben... Legyél résen, ez a legfontosabb!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha egy titokzatos összefüggést szeretnél megoldani, akkor a mai nap igazán alkalmas lehet arra, hogy a rejtély nyomába eredj és ehhez nagy segítségedre lehet valaki, akivel mostanában egyre több időt töltesz el közösen. Ügyelned kell azonban, hogy ne ess túlzásokba.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A vasárnap talán egy konfliktussal indul, de ne aggódj, mert valószínűleg ez lesz a nap mélypontja és innen már csak felfelé vezet az út. Ráadásul most egy új lehetőség kapujába is kerülhetsz. A nap végén már másra se tudsz gondolni, csak az előtted álló élményekre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az, hogy néha megérzel előre dolgokat, hogy megértesz olyasmit is, aminek a részleteivel talán nem is lehetsz tisztában, egy különleges ajándék. Most pedig ez az intuíció nagy hasznodra lehet, hogy eligazodj a gyorsan változó körülmények között.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!