Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken az okozhat benned és a kapcsolataidban feszültséget, hogy egy fontos feladatod és egy magánprogramod ütközik egymással. Mivel azonban két helyen nem lehetsz egyszerre, választanod kell valamelyiket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken egy telefon, vagy egy beszélgetés során valaki olyasmit vághat a fejedhez, melyet igazságtalannak, méltatlannak érzel, így könnyen válhat feszültté ez a beszélgetés. Próbáld meg ezt a konfliktust feloldani, mert teljesen értelmetlen ezen veszekedni.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy kérdésedre nem érkezik kielégítő és megnyugtató válasz, ami bizonytalanságot okozhat benned valaki iránt. A megérzéseid azonban most segíthetnek abban, hogy még egy esetleges hátsó szándékot is kideríts, vedd hát figyelembe, mi az, amit diktál és használd fel a döntésedben.

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken sok segítséget kapunk az égiektől (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken lehetséges, hogy valaki megpróbál manipulálni, és olyasmit szeretne megtudni tőled, ami nem rá tartozik és ennek érdekében hízelgéssel próbál közelebb kerülni hozzád. Légy résen és ne hagyd, hogy becsapjon téged!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken akkor választasz okosan, ha a saját feladatodat, saját érdekeidet tartod szem előtt egy ügyben. Legyél bármilyen jószívű és segítőkész, vannak helyzetek, amikor nem ez az okos hozzáállás és ez a mai most ilyen lehet. Most muszáj önmagaddal törődnöd.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken bizonyos terveiedet a külső körülmények blokkolják, és hajlamos vagy azt hinni, hogy ez talán örökké így fog maradni. Felesleges ezen aggódnod, mert nem ez fog történni. Nagyon hamar változás áll be, és megoldódnak a problémák ezzel kapcsolatban.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken elkerülhetsz egy kellemetlen szituációt, melynek alapja egy félreértés, vagy féltékenység lehet, ha megfelelően kommunikálsz. A szavak fegyverek is lehetnek, de neked most a szelíd megoldást kell választanod. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy rossz válasz veszedelmes lehet…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Van, hogy a saját kényelmünk fontosabb, mint egy újabb siker, kihívás. Ma te is úgy érezheted, hogy jobb, ha elengedsz valamit, különben soha nem keveredsz ki a feladataid, vállalásaid közül. Igazad van, okos dolog lenne meghozni egy ilyen döntést.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken felcsaphatnak körülötted az indulatok és még ha te nem is vagy érintett mindebben, csak nagyon nehezen tudod majd kivonni magadat a feszült hangulatból, ha a közelben vagy. Menekülj hát békésebb helyre!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.: hatalmas fordulatot jeleznek az égi folyamatok

Március 20.: a tavasz és az asztrológiai újév kezdőpontja. Az ezt követő hónapokban komoly fordulatokkal számolhatunk. Április során a Merkúr retrográdja késztet minket a tervek újragondolására, majd májusban a nagy szerencse planétája, a Jupiter jegyet vált, és hatalmas fordulatot hoz az anyagiak területén. Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken egy kis szerencsével és persze kitartással úrrá leszel egy kihíváson, vagy elvégzel végre valamit, amin már talán jó ideje dolgozol, vagy el voltál akadva benne. Minden okod meglehet arra, hogy elégedett legyél a körülötted kialakuló helyzettel. Ha pedig így van, ünnepelj, lazíts! Megérdemled!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken közelebb kerülsz valamihez, amire már jó ideje vágysz. Legyőzöl egy nehézséget és stabilizálod a pozíciódat. Ha azt érzed, hogy szép lassan kezdenek összerendeződni körülötted a dolgok, akkor bizony igazad van!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nehézségbe ütközhetsz és talán mások segítségére, vagy tanácsára szorulsz egy ügyben, de az is lehet, hogy végül félbe kell hagynod egy feladatot. Nem könnyű lemondani valamiről, áttervezni körülöttünk a dolgokat, de szerencsére te rugalmasan közelíted meg a problémákat.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!