Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn a félárnyékos holdfogyatkozás és telihold okozhat feszültséget. A Mérleg jegyében van a Hold, ami a kapcsolataid minőségét helyezi most fókuszba. Ha van olyan ezek között, ami nem a kölcsönösségen alapszik, azt most érdemes tisztázni, rendbe tenni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma segíteni fog téged a tudatalattid egy döntésben, amely érinthet pénzügyeket, de jól jöhet akkor is, ha egy bizonyos személlyel kapcsolatosan kell választ adnod. Kellemetlen helyzet adódhat ugyanis ma, melyben pusztán a rendelkezésedre álló tények alapján nem igazán tudsz majd okosan határozni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Mindenért, amit csak elértél, keményen megdolgoztál és mindig maximális erőbedobással végezted a dolgod, így ha most végre jönnek az eredmények, gyarapodsz és egyre előbbre jutsz, nem kell lelkiismeret furdalást érezned. Dőlj hátra picit nyugodtan!

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn félérnyékos holdfogyatkozás és telihold lesz a Mérleg jegyében (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Talán a közelmúltban valakivel megszakadt a kommunikáció megszokott módja, amit lehet, hogy egy félreértés, vagy a nem megfelelő kommunikáció okozott. Ha a valódi ok nem túlságosan komoly és lehetőséged van rá, igyekezz ma megtörni a jeget és tisztázni, amit csak lehet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn egy ügyben elragadhat a lelkesedés és talán óriási lendülettel veted bele magadat valamibe, ami sikert, pénzt és örömet hozhat az életedbe, de közben egy pillanatra sem szabad elveszítened a józan eszedet. Van esély ugyanis arra, hogy az odaadás figyelmetlenséget és könnyelműséget szül. Jó lenne most elkerülni a hibákat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn nyerhetsz valamit, vagy pénz állhat a házhoz és talán másképpen és más összegben, mint ahogyan ezt előzetesen vártad, de akkor is örülni fogsz neki. Most talán több dologban is új döntést kell hoznod és a lehetőségeid is megnövekednek, úgyhogy ne kapkodj, gondolj át mindent alaposan.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Telihold van a jegyedben, ami a személyes kapcsolataidat helyezi fókuszba. Hozhat persze feszültséget, de van, hogy a konfliktusok felvállalása előre visz minket. Talán éppen ezt kell most megtanulnod. Képviseld az érdekeidet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hétfőn nagyon komoly erők duzzadnak benned és ha egy tervet valósítasz meg, azt olyan energiával és odaadással csinálod, hogy közben szinte észre sem veszed, hogy körülötted mások is vannak. Legyél óvatos, mert ma telihold is van, ami sok feszültséget szül.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A telihold miatt ma mindenki egy picit érzékenyebb, így nagyon ügyelj arra, milyen és mennyire éles kritikát fogalmazol meg a környezeteddel szemben. Lesz olyan is körülötted, aki talán nagyon ki van most hegyezve minden negatív hangra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. március 25-31.: Rohanós hét, kellemes húsvét

Feszülten kezdődő, rohanós hetet jeleznek a bolygók. Most különösen fontos, hogy próbáld magad függetleníteni a feszültségtől, a vitás helyzetektől, készülődj minél nyugodtabban, s akkor minden tökéletesen alakul húsvétkor.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn valaki erőteljesen szembe mehet az szándékaiddal és benned erős lehet a kényszer, hogy tengelyt akassz az illetővel, és megmutasd neki a határokat. Mielőtt azonban kirobbantanád a háborút, gondold meg, fontos-e az ügy annyira, hogy belemenj egy ilyen konfliktusba.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Légy ma óvatos azzal, hogy kivel milyen stílusban kommunikálsz, mivel könnyen lehet, hogy egy foghegyről odavetett mondat megsért valakit. Így könnyedén kerülhetsz kellemetlen helyzetbe egy meggondolatlan csípős megjegyzés miatt.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te nagyon önzetlen típus vagy, és szinte mindig nagy a hajlandóság arra, hogy többet adj magadból, mint amennyit visszakapsz, de hidd el, ez hosszabb távon egyensúlyvesztést okozhat. A Mérleg telihold erre hívja fel a figyelmedet.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!