KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétvégét használjátok ki, és csináljatok szabadtéri programot! A levegő jelekben járó bolygók szerint levegőzésre van szükségetek. Hétfőtől a szerdai telihold erősödő feszültsége azt a kérdést feszegeti, hogy kettőtök közül, ki képviseli a józanságot, és ki az érzelmességet. Ez nem állhat közétek, hiszen épp így egészítitek ki egymást.

Szingli Kos

Használd ki a hétvégét, és mozdulj ki! A levegő jelekben járó bolygók szerint levegőzésre van szükséged. Hétfőtől a szerdai félárnyékos telihold titkos kapcsolatok kísértését szimbolizálja. Ugye, nem gyengülsz el? A teliholdon kívül további két bolygó-szembenállás azt a kérdést feszegeti, hogy mi nálad az erősebb: a józanság vagy az érzelmesség?

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A szerelmed már hétvégén és a hét során is számít a segítségedre. A bolygók azt mutatják, azzal rontja el, hogy túl sokat beszél vagy túl keveset. A szerdai telihold sem könnyíti meg a dolgotokat. Szóval a viták megelőzése érdekében neked konkrétan rá kell kérdezned, miben segíts, neki pedig konkrétan meg kell fogalmaznia az igényeit.

Szingli Bika

Hétvégén semmi másra sem vágysz jobban, mint egy kis csendre és magányra. Persze pont ilyenkor kezdenek el sajnálni a barátaid, és azt hiszik, meg kell téged menteni. A hét a szerdai telihold miatt lesz feszült. Sokan azzal bosszantanak, hogy képtelenek megfogalmazni konkrétan, hogy mit akarnak, milyen segítségre számítanak tőled.

Felkavarja az érzelmeket a félárnyékos telihold (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Amilyen nagyszerűnek ígérkezik a hétvége, olyan kellemetlen események jönnek a hét folyamán. Ennek tudatában használjátok ki a hétvégét, és elégítsétek ki a kulturális igényeteket! Mehettek színházba, koncertre, moziba is. Majd a szerdai telihold és további bolygó-szembenállások családi és munkahelyi konfliktusokat jeleznek. Legalább ti ne veszekedjetek!

Szingli Ikrek

Használd ki a hétvégét, és keress kulturális programokat! Menj moziba, színházba, koncertre! És készülj fel családi és munkahelyi konfliktusokra! A szerdai félárnyékos telihold és további bolygó-szembenállások viták sorát jelzik rokonokkal, kollégákkal. Amikor paprikás a hangulatod, nem tanácsos ismerkedni, mert elijeszted a jelentkezőket.


    

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nem kell titkolnod, hogy fontos számodra a szerelem. A párod nem unja, ha a fülébe súgod, hogy szereted. A hétvége nem klasszikus értelemben szól a romantikáról, de te feltalálod magad, ha akarod. A hetet megmérgezheti a szerdai telihold, ami sok emberből a legrosszabbat hozza ki. Legyél te, legyetek ti a kivételek!

Szingli Rák

Számodra az érzelmek nem a ciki kategória. Akkor sem, ha érezni aktuálisan nem trendi. A hétvége nem a klasszikus értelemben szól a romantikáról, de te feltalálod magad, ha akarod. Szellőztesd ki a lakásodat és a fejedet is! A hetet megmérgezheti a telihold, ami sok emberből a legrosszabbat hozza ki. Legyél te a kivétel, és mosolyogj!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hétvégén olyan szerelmes és lelkes leszel, mint a kapcsolatotok kezdetén. A kedvesed nem fog tiltakozni, ha ötletekkel bombázod. A lényeg, hogy sokat nevessetek! Sajnos a hét viszont már nem sok nevetésre ad okot. Több bolygó-szembenállás szerint optimalizálnod kell a pénzügyeidet, máskülönben baj lesz. Kérdés, megy-e ez egyedül.

Szingli Oroszlán

Hétvégén járj nyitott szemmel és szívvel, mert ott van a közeledben valaki, akivel érdemes lenne összejönnöd. Mindegy, mit csináltok, a lényeg, hogy sokat nevessetek! Sajnos a hét nem sok nevetésre ad okot. A bolygó-szembenállások sorozata szerint vissza kell fognod a kiadásaidat, máskülönben baj lehet. Ezt még egyedül kell megoldanod…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Már a hétvégén és a hét során is az a cél, hogy elkerüljétek a szakítást. A szerdai teliholdon kívül további három bolygó-szembenállás ilyen veszélyt szimbolizál. Hiába fogalmazol tapintatosan, a párod könnyen megsértődhet. Ilyenkor felteszed a kérdést, te miért ne sértődj meg? Neked is bőven lenne okod erre, ez igaz. De ugye, tudod, ez csak olaj a tűzre?

Szingli Szűz

Biztos, hogy már hétvégén érzékeled a szerdai telihold feszítő hatását, amelyen kívül ráadásul további három bolygó-szembenállás nehezíti a dolgodat. Bárkinek bármit mondasz vagy írsz garantált, hogy megbántódik. Nem érted az embereket… Gondolkodj el, érdemes-e ilyen paprikás hangulatban ismerkedni! Amíg nem ismeritek egymást eléggé, gyorsabban végzetes fordulatot vehetnek a dolgok…


    

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz a Kakas hónapja a kínai horoszkóp szerint

Találékonyságáról, bátorságáról és éles eszéről híres a Kakas csillagjegy, így ebben a hónapban sok olyan probléma megoldhatóvá válik, amire eddig nem találtunk megoldást. 4 csillagjegynek ráadásul különösen nagy szerencsét hoznak a következő hetek. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Szuper hétvégét ígérnek a bolygók. Ne foglalkozz az esővel, ruccanjatok ki valamilyen szép helyre! Hidd el, romantikus lehet esőkabátban, gumicsizmában sétálni. A hét során több kellemetlen konstelláció ellenére neked sikerül megőrizni a derűs, optimista hozzáállásodat, ami a szerelmedre is jó hatással lesz…

Szingli Mérleg

Hétvégén az esőre hivatkozva bezárkózhatnál, de annak mi értelme lenne? Tisztában vagy vele, hogy ismerkedni interneten virtuálisan is lehet, de az igazi benyomás a személyes találkozás. A hét során több kellemetlen konstelláció ellenére sikerül megőrizni a derűs, optimista hozzáállásodat. Ez tesz igazán vonzóvá. Vedd észre, és őrizd meg!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Ne bosszankodj, ha a családod elintézi, hogy velük kelljen foglalkoznod! Örülj, hogy van családod. Nem igaz, hogy mellettük nem jut időd a párodra, ez tényleg csak szervezés kérdése. Persze ehhez kell az is, hogy a párod veled tartson, de legalább is ne duzzogjon. Ez nem csak a hétvégén, hanem a hét során még mindig kritikus pont lesz…

Szingli Skorpió

A hétvégédet add önként oda a családodnak! Hátha békén hagynak, de ne engedd, hogy megint kritizáljanak, kioktassanak, hogyan kellene párt keresned! A hét során a teliholdon kívül is lesznek bolygó-szembenállások, amelyek folyton puskaporos hangulatot jeleznek. Ha nem akarsz kellemetlenséget, kicsit szüneteltesd a párkeresést!

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Épp csak véget ért a nyár, és te máris utaznál. Szíved szerint már a hétvégén csomagolnál. Nézeteltérés adódhat, ha a kedvesed inkább nyugira vágyik. Majd a héten a munkahelyeden szembesülsz olyan feszültségekkel, amelyek számodra kicsinyesek és méltatlanok. Ezt a bosszúságot semmiképp se vidd haza! A kedvesed nem fogja érteni a szituációt.


    

Szingli Nyilas

Szíved szerint te máris utaznál, sőt a hétvégén máris becsomagolnád a holmijaidat. Ne törődj másokkal, akik begubóznak otthon. Neked olyan társra van szükséged, aki hozzád hasonlóan nyughatatlan. Sajnos a héten a munkahelyeden szembesülsz olyan feszültségekkel, amelyek számodra kicsinyesek és méltatlanok. Ezt a bosszúságot ne oszd meg új emberrel!

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2024: a Plútó megmutatja, mi működik, és mi nem...

2024 őszén Plútó gőzborotvaként, kíméletlenül elvágja a nem működő kapcsolatokat. Szeptember 2-dikára virradóan visszalépett a Bakba, és mindenki józanul átgondolja, hogy merre tart a kapcsolata, illetve merre akar haladni a párkeresésben.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Örömet szerzel a párodnak, ha engeded, hogy a hétvégén ő találja ki közös programot. Menj bele, amit ő kezdeményez! Rátok fér a közös élmény. Majd a hét folyamán olyan sok diszharmonikus fényszög lesz az égen, hogy szinte lehetetlen vita nélkül kibírni. Pedig "minden csatát megnyersz, amibe bele sem mész". Ismered a mondást?

Szingli Bak

Ha tanácstalan vagy a hétvégén, hogy mit csinálj, hova menj, hallgass a barátaidra! Fogadd el a javaslataikat! Meg fogsz lepődni, milyen jól érzed magad a társaságukban. Sajnálatos módon a hét tele lesz diszharmonikus fényszögekkel, amelyek tükrében szinte lehetetlen vita nélkül megúszni. Pedig "minden csatát megnyersz, amibe bele sem mész". Tudtad?

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Fel leszel dobódva egész hétvégén. A kedvesed veled szeretne szárnyalni. Mindegy mit csináltok, csak csináljátok együtt! Ezek után a hét óriási csapdát tartogat: a teliholdon kívül több bolygó-szembenállás is a pénzügyi zavart jelez. Vedd komolyan! Most az égi folyamatok szerint ezt egyedül kell megoldanod.

Szingli Vízöntő

Ez a te hétvégéd lesz: a szuper fényszögek a levegőbe emelnek. Ettől még vonzóbb leszel. Csicseregj, nevess, ragyogj! Ezek után a hét óriási csapdát tartogat: a teliholdon kívül több bolygó-szembenállás is a pénzügyi zavart jelez. Vedd komolyan, ugyanis a szerdai telihold félárnyékos lesz, ami anyagi veszteséget szimbolizál, ha nem kapcsolsz takarékos üzemmódra.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A hétvége a levegős jegyekben járó bolygóknak köszönhetően alkalmas mindenféle szabadtéri programra. Használjátok ki, és ne riadjatok vissza az esőtől! A szerdai telihold részleges holdfogyatkozással jár együtt, ami az egész hétre kihatással lesz. Mivel ez a Hold a Halakban jár, rád árnyék vetül, és a szokottnál is érzékenyebb leszel.

Szingli Halak

Amennyire könnyűnek érzed magad hétvégén a levegős jegyekben járó bolygóknak köszönhetően, annyira nyomaszthat az, ami a héten közeleg: a szerdai telihold részleges holdfogyatkozással jár együtt, ami az egész hétre kihatással lesz. Mivel ez a Hold a Halakban jár, rád árnyék vetül, és nem tudsz úgy ragyogni, ahogy szeretnél. Ezt kalkuláld be ismerkedéskor!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!