Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A családban lehetnek vasárnap vitás helyzetek. A nagyvonalúságodra, a higgadtságodra ma biztosan óriási szükséged lesz. Ha túlreagálsz, drámázol, azzal most csak olajat öntesz a tűzre. Szeretettel ugyanakkor bármit könnyedén elérhetsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy egészen váratlan lehetőséget jeleznek vasárnapra a bolygók. Bármit is hoz neked az élet, fogadd nyitott szívvel. Ne legyél kritikus, ne ítélj elsőre. Most még nem tudhatod, mi minden indul ki ebből az egészből.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Talán nem érted a feszültséged okát, de azt érzed, hogy más energiák vannak körülöttünk. Két nagy bolygó is jegyet, illetve irányt vált, és ez egészen biztos hogy érzékelhető a te érzékeny antennáidnak. A mai napot töltsd jó hangulatú emberek közelében, illetve pozitív energiákat adó tevékenységekkel.

Ikrek havi horoszkóp

Az Uránusz hátrálni kezd, a Plútó visszalép a Bakba (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Meghökkentő eseményt jeleznek vasárnapra a bolygók. Olyan emberrel kerülhetsz vitába, összeütközésbe, akiről sosem gondoltad, hogy beszólna neked. Alakuljon bárhogyan is, most nagyon fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat. Ne engedj a provokációnak!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A lelki nyugalmad mindennél fontosabb most. Próbáld megőrizni az optimista életszemléletedet, mert a panaszkodás nagyon károsan hat most a testedre, a lelkedre egyaránt. Hangold magad pozitívra, csinálj valamit, ami feldob.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A vasárnapod akkor alakul a legjobban, ha a legközelebbi szeretteiddel, beleértve a barátokat is, töltöd az időt. Fogadd el a meghívást, vagy lásd te őket vendégül. Régen találkoztatok már, ezért is épp ideje beszélgetni egy jót. Nagyon rád fér a lazítás.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 31-szeptember 6.: Fordulatos napok jönnek

Nagy és jelentős változások zajlanak az égen a következő napokban. Vasárnap a Plútó bolygó visszalép a Bak jelébe, míg szerdán a Mars is jegyet vált, és a Rákban folytatja égi útját. Ezeket a változásokat minden pár és párt kereső megérzi. Hogyan? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Váratlan helyzet elé állíthat téged a család vasárnap. Lehet, elsőre úgy érzed, akadályoznak, korlátoznak téged, s emiatt könnyen felmehet benned a pumpa. Próbálj higgadtan reagálni, annyit nem ér az egész.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érzékeny hangulatban lehetsz vasárnap. És bánt, hogy olyan sok a vita a környezetedben. Nagyon fontos, hogy most se vegyél semmit a szívedre. Mindenki érzékenyebben reagál mindenre. Az legalább jó hír, hogy ez csak múló állapot, s nem tart sokáig.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Feszültebb lehet alégkör. Vitatkozással, bosszankodással ugyanakkor csak magadat hátráltatod. A párod is érzékenyebb, ingerültebb lehet, ezért vele is nagyon óvatosan kéne bánnod. A saját érdekedben ne mondj olyasmit, amiért később bocsánatot kellene kérned.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 24-30.: hullámhegyek és hullámvölgyek

Sok jót is, de feszültségeket is jelez a heti szerelmi horoszkóp. A Merkúr még szerdáig retrográd, azaz visszahozhat régi témákat, érzéseket, a Szűz jegyben járó bolygók pedig a kritikai érzésünket erősítik fel. Csütörtökön azonban a Mérlegbe lép a Vénusz, és igazán békés hangulatot ígér. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha fontos családi megbeszélést tervezel, azt semmiképp se vasárnapra ütemezd. Inkább várj vele néhány napot, amikor sokkal kedvezőbb lehetőséget jeleznek a bolygók. Ma a szokásosnál feszültebb és ingerültebb lehet mindenki. Te meg pláne: ma lép vissza a Plútó a jegyedbe, ami sok mindent átrendez.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy korábban lemondtál valamilyen tervedről, álmodról. Vasárnap ugyanakkor felcsillanhat a remény, hogy talán mégis megvalósítható az egész. Önmagában már ettől is felhőtlenül jó a kedved.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha nyugtalan vagy, annak az az oka, hogy érzed, hogy közeleg egy mindenkit érintő változás. Ennek ellenére sincs okod búslakodni, mert megtapasztalhatod, hogy milyen sok ember van körülötted, akik szeretnek. Ennek köszönhetően estére már egész jó lesz a kedved.


    

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!