KOS

Hirtelen berobban a tavasz és a meleg ezen a májusi hétvégén. A bolygók is pont ezt jelzik. Szombaton Mars, a te bolygód az Oroszlánba lépve forróságot hoz. Vasárnap hajnalban a Plútóval szembekerülve puskaporos hangulatot ígér. Vigyázz!

BIKA

Ezen a hétvégén a Nap kilép a Bikából, amitől kissé lelombozódhatsz. Akkor is, ha nem vagy tisztában az asztrológiai eseményekkel. Nincs nagy baj. Időre van szükséged az átálláshoz. Akárcsak az időjárás változáshoz való alkalmazkodáshoz.

IKREK

Hirdetés
Izgatott várakozás jellemez téged ezen a csodás májusi hétvégén. Jogos, hiszen a Nap vasárnap belép az Ikrekbe. Vagyis közeleg a születésnapod. Mit tervezel, mit szeretnél a születésnapodon? Találd ki, és avasd be az érintetteket!
A hétvége horoszkópja 2023. május 20-21. (fotó: Shutterstock)

RÁK

A pénz miatt aggódhatsz, pedig nem kéne. Egy ronda Mars-Plútó szembenállás úgy világítja meg az anyagi helyzetedet, mintha világvége lenne. Jó, ha előre tudsz róla, hogy ez csupán arról szól, hogy ne szórd a pénzt meggondolatlanul…

OROSZLÁN

Ez egy kritikus hétvége lesz. A vasárnapi Mars-Plútó szembenállás rányomja a bélyegét az egész hétvégédre. Vigyázz az egészségedre és a testi épségedre! Most könnyebben megbetegedhetsz, vagy megsérülhetsz. Fontos, hogy ne kapkodj!

SZŰZ

Felvillanyoz téged, hogy ezen a hétvégén 2 nagy bolygó jegyet vált, mert végre több téma is átbillen a holtponton. De erre fel kell készítened magadat. Akárcsak az átmenet nélküli időjárás változásra. Hiszen egyik napról a másikra kánikula lett.

MÉRLEG

Neked alapvető fontosságú az egyensúly. Azt kevésbé szereted, hogy ezt olykor megelőzi valami fajta hullámzás. A mérlegnek 2 serpenyője van. Most kedvedre való, hogy a Nap belép az Ikrekbe, de kedvezőtlen a Mars-Plútó feszültség.

SKORPIÓ

A Skorpió 2 uralkodó bolygója: a Mars és a Plútó vasárnap szembekerül egymással, ami hatalmas feszültséget gerjeszt benned és körülötted is. Mindenáron és minden helyzetben maradj ki a vitákból! A prevenció az egyetlen megoldás.

NYILAS

Ezen a meleg májusi hétvégén vagy megmosolyogtat valaki, vagy felbosszant. Az biztos, hogy hatással lesz rád. Figyeld meg, hogy ki és mivel hat rád! Ez az önismeret szempontjából nagy tanulság lesz. Nem beszélve a másik személyéről…

BAK

Nem fogsz unatkozni ezen a hétvégén. 2 nap alatt 2 nagy bolygó jegyet vált, és 2 nagy fényszög is lesz az égen. Ezek mindent felforgatnak. A terveidet és a már megszokott felállást is. Legyen szó pénzről, munkáról, kreativitásról, vállalkozásról!

VÍZÖNTŐ

Úgy kell közlekedned, beszélned, mintha tojásokon lépkednél. Meg kell óvnod a törékeny békét. Felfoghatatlanul nagy energiák indulnak el az égen, ami hasonlatos lesz ahhoz, mintha egy hegy mozdulna meg, és nyújtózna egyet.

HALAK

A Mars és a Nap jegyváltása megviselhet téged. De csak annyira, amennyire tiltakozol a változások ellen. Fogadd el, hogy ez totál felesleges! Pont úgy, ahogy az időjárás miatt bosszankodni. Hiszen nem lesz melegebb, vagy hűvösebb, ha méltatlankodsz.

Ez is érdekelhet

Forróság jön... - a Mars a tüzes Oroszlánba lép május 20-án

2023 május 20-án a Mars az Oroszlánba lép. Tüzes bolygó tüzes jegybe lépve forróságot szimbolizál minden téren.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!