KOS

Sodródj az árral! Ez a hétvége csak akkor fog jól végződni, ha nem tervezel, hanem úszol az események folyamában. Ez vasárnap lesz a legnehezebb. Mivel Plútó a Bakba vissza, Merkúr az Ikrekbe, és a Hold a Kosba lép. Ez egyre türelmetlenebbé tehet…

BIKA

Bolygód a Vénusz a Bikában járó Jupiterrel kedvezőtlen fényszögbe kerül vasárnap, ami az egész hétvégédet megkeserítheti. Különösen akkor, ha a családoddal nem értesz egyet. Semmiképp se most akarj tiszta vizet önteni a pohárba! Ráérsz később.

IKREK

Hirdetés
Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Legalábbis az elején. Bosszanthat, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. De ne aggódj, mert vasárnap délben bolygód, a Merkúr belép az Ikrekbe, és megnyugodhatsz, mert ismét önmagad lehetsz…
A hétvégén engedjük át az irányítást az égieknek (fotó: Shutterstock)

RÁK

Neked nem esik nehezedre sodródni az árral. Sokszor használod azt a taktikát, amit mostanában divatosan flow-nak szoktak nevezni. Akkor fogod élvezni ezt a hétvégét, ha átengeded magad a sorsnak, és hagyod, hogy az történjen, amit a sors akar.

OROSZLÁN

Olyasmi fog történni ezen a hétvégén, ami megkönnyebbülést okoz neked. Egyrészt párkapcsolati, másrészt munkahelyi témában lélegezhetsz fel. De ez még csak a folyamatok kezdete. Maradj nyitott és bizakodó, és minden jóra fordul!

SZŰZ

A Halak Hold, a Bakba visszalépő Plútó és az Ikrekbe lépő Merkúr is közvetlenül hat rád. Vagyis ez cseppet sem lesz egy eseménytelen hétvége. Elengedhetetlen, hogy minden impulzusra könnyedén reagálj! Ne vegyél semmit azonnal készpénznek!

MÉRLEG

Vigyáznod kellene az egészségedre. A Halak Hold pl. talpmasszázst javasol. Keress olyan masszőrt, aki ért a talphoz is! Ha nem sikerül, akkor igyál sok vizet, és gyógyteát! Egy finom fürdő is jót tenne a testednek és a lelkednek egyaránt… A lényeg, hogy picit kényeztesd magad! Ha pihensz és töltődsz, akkor nagyon szép lesz a hétvégéd.

SKORPIÓ

Nem minden lesz kedvedre való ezen a hétvégén. Olyan kellemetlen konstelláció lesz az égen, amely kellemetlen emberrel való konfliktust szimbolizál, amitől teljesen lefagyhatsz. Semmiképp se menj bele a vitába, mert alul maradsz!

NYILAS

Az égi folyamatok azt javasolják, hogy kicsit törődj az otthonoddal és a családoddal! Itt a nyár, hív a természet, csábít az utazás, de mindez háttér nélkül nem ér semmit. Becsüld meg azokat, akik a közeledben vannak nap mint nap!

BAK

Lazítanod kellene a saját magad által önmagadnak felállított szabályokon, ha jól akarod érezni magad a bőrödben. A bolygók nem kímélnek. Ha te sem kíméled magad, akkor a nyarat betegeskedéssel kezdheted. Kár lenne…

VÍZÖNTŐ

Ha panaszkodni kezdenél, akkor gyorsan hagyd abba! Minden, amit kimondasz, teremtő erővel rendelkezik. Ezen a hétvégén különösen. Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek arra emlékeztetnek, hogy jó dolgod van, csak becsüld meg!

HALAK

Halakban jár a Hold vasárnap délutánig. Ettől érzékeny és mediális leszel. Olyan megérzéseid lesznek, amelyek segíthetnek. Kivéve, ha a sebeid nyalogatásával töltöd az egész hétvégét. Megteheted, hiszen van szabad akaratod… kérdés, hogy érdemes-e.

Ez is érdekelhet

A Plútó visszalép a Bak jegyébe, ami hatalmas változásokat hoz

Június 11-én a Plútó visszalép a Bakba, ami drasztikus változásokat hoz. Még aznap trigonba kerül a Merkúrral, ami belép az Ikrekbe. Erős kettősség lesz az égen, ami föld és a levegő, vagyis a gyakorlatiasság és az elmélet ellentétét fokozza. Ezek nem állnak harcban egymással, ha megtaláljuk az összhangot, és ráébredünk, hogy a kettő együtt segíti a mindennapjainkat. Hogyan hat rád mindez? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!