2024 minden jegynek tartogat valamilyen egészen különleges lehetőséget. Úgy tűnik, az éves horoszkóp szerint a Nyilasoknak nem lesz okuk panaszra, mert a sors a tenyerén hordozza őket. S mi mindenre is számíthatnak a magánéletükben? Hogyan alakulhat a párkapcsolatuk, a szerelem, és vajon milyen pozitívumokat jeleznek a bolygók a munkájukban, karrierjükben? Nem utolsó sorban mire figyeljenek oda, hogy megőrizhessék a jó kondíciójukat, egészségüket? Minden kérdésre íme a válasz.

Nyilas éves horoszkóp 2024

2024 a nagy lehetőségek és nagy találkozások éve a számodra. Május 26-án bolygód, a Jupiter átlép az Ikrekbe, és megsokszorozza az impulzusok számát. Rengeteg embertől kapsz tanácsot, felkérést, meghívást, valójában bármit. És persze nem mellesleg mindegyiktől tanulhatsz valami újat. Tőled függ, melyik javaslatot, példát követed, építed be az életedbe.

Nagy lehetőségeket tartogat 2024 a Nyilasoknak (Shutterstock)

Nyilas éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Nyilas

2024-ben komoly lépésre szánhatjátok el magatokat a pároddal. Május 26-án bolygód, a Jupiter belép az Ikrekbe, ami azt jelzi, hogy itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés és esküvő szóba kerülhet, de fontos, hogy semmiképp se kapkodjatok! Sajnos jönnek nehezebb napok ebben az évben is: június 8., 9., 12., 17. és 20., augusztus 16., 19. és 23., szeptember 3., 8., 12., 18., 21., 25., október 28., november 3., 9., 12. és 18., valamint december 4., 7., 15., 18. Az elköteleződés nem mentesít a kihívásoktól. Egész évben óvnotok kell a békét és egymást.

Szingli Nyilas

2024 eseménytelenül indul, de te már januártól érzed, hogy ez a vihar előtti csend. Igazad van, mert május 26-án bolygód, a Jupiter belép az Ikrekbe, s innentől hirtelen úgy tűnhet, mindenki veled akar találkozni. Lesz köztük valaki, aki komolyan megérint. Ám lesznek feszültebb napok is, amelyekre érdemes tudatosan figyelni: június 8., 9., 12., 17. és 20., augusztus 16., 19. és 23., szeptember 3., 8., 12., 18., 21. és 25., október 28., november 3., 9., 12., 18., illetve december 4., 7., 15., 18. Ezek nehézségek ugyanakkor az összecsiszolódást szolgálják. De nem árt toleránsnak lenned.

Hirdetés

Nyilas éves horoszkóp 2024: karrier, munka, pénz

Jól indul a 2024-es éved, mert már januárban kedvező híreket kapsz. Ez nem meglepő, mégis jót tesz a pénztárcádnak. Ennek öröméremár februárban összejöhet egy utazás. Okosan kell gazdálkodnod, hogy ne költsd el egy mozdulattal a teljes plusz bevételedet. Február végétől április végéig fejtörést okozhat valami. Kifejezetten nyomaszt egy családi és/vagy ingatlanügy, aminek a megoldásához sok pénz kellene. Nem biztos, hogy ennek rendezése egyedül a te feladatod, mégis téged von el a karriered építésétől. Nem szabad belebetegedned vagy elveszítened a munkádat emiatt. Szeptemberben valami csoda folytán meglátod a fényt az alagút végén. Nem meglepő, hiszen az eddigi sok gondolkodás és a józan ész megmutatja a kiutat. "Kérjetek és adatik! Kopogtassatok és megnyilatik." - legyen a mottód. Év végére megnyugodhatsz, mert minden elrendeződik.

Nyilas éves horoszkóp 2024: egészség

2024. május 26-ig a hedonizmusod még mindig okozhat plusz kilókat. Ügyelned kell tehát, hogy mennyit eszel. Természetesen arra is, hogy mikor és mit, de a mennyiség a legnagyobb kihívás. Április 21-én a Bikában a Jupiter és az Uránusz bolygók együttállása a stresszevés csúcs- és/vagy mélypontját jelzi. Észre kéne venned, hogy akkor eszel kontroll nélkül, amikor ideges vagy. Május 26. után sokat javul a helyzeted. Innentől csökken a nyomás és az étvágyad is, de itt az ideje, hogy a vércukrodat megnézesd. Ezzel párhuzamosan a sportoláshoz is több kedvet és motivációt érzel. Az égi folyamatok szerint valaki inspirálóan hat rád: innentől vagy azért mozogsz többet, mert tetszeni akarsz neki, vagy azért, mert ő is sportol, és vele együtt izgalmasabb a mozgás is. Nem fogod bánni, ha ez a kettő együtt jár. Az év vége felé se hagyd abba ezt a jó szokást, akkor se, ha esetleg ő már nincs!

Ez is érdekelhet

Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra

2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók. Azaz egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!