Küszöbön az új év. S hogy mi minden várhat mindenkire, aki az Oroszlán jegyében született, kiderül a 2024-es éves horoszkópból. Mire számíthatnak, mire figyeljenek a szerelmi életükben, a párkapcsolatukban, a munkájukban és a karrierjükben, nem mellesleg hogyan őrizhetik meg az egészségüket? Íme minden fontos információ az új esztendő lehetőségeiről.

Oroszlán éves horoszkóp 2024

2024-ben bajba kerülhetsz, mert millió tanácsot kapsz. Ezeket szíved szerint figyelmen kívül hagynád. Mégse tedd, mert lesznek kifejezetten kedvezőek, amelyek átsegítenének a nehezebb időszakokon. Hallgass meg mindenkit, majd engedd, hogy megérjen benned a döntés, használod-e az adott javaslatot vagy sem! Mindeközben a párkapcsolatod terén hullámzás után minőségi fejlődés látszik…

Mire számíthatnak az Oroszlán jegyűek 2024-ben? (Shutterstock)

Oroszlán éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Mindkettőtökön nagy lesz a nyomás 2024-ben. Olyan kihívások elé állít az élet kettőtöket, amilyenek korábban még nem voltak. Ez igencsak próbára teszi a harmóniát köztetek. Legrázósabb időszak: január 25. és március 9. között, június 5. és 15. között, július 12. és augusztus 19. között, valamint november 15. és 20. között. Nem arra kell készülnötök, hogy a viszály állandósul, hanem arra, ha együtt akartok maradni, akkor egymásra kell figyelnetek. Jók az esélyek, hogy év végére megtanuljátok kezelni a konfliktusokat.

Szingli Oroszlán

2024-ben hullámzást mutatnak a bolygók benned és körülötted. Hol vágysz egy állandó kapcsolatra, hol hallani sem akarsz klasszikus kapcsolódásról. Ehhez igazodni szinte képtelenség. Ennek ellenére valaki be tud lépni az életedbe. Több fázist mutatnak a bolygók: január 21. és augusztus 31. között valaki megtalálja a rést a pajzson, és te beadod a derekadat, majd szeptember 1. és november 19. között az illető köddé válik, s te leforrázva állsz a helyzet előtt. November 20. után visszatérne hozzád, kérdés, vissza tudod-e fogadni?

Hirdetés

Oroszlán éves horoszkóp 2024: karrier, pénz, munka

2024. május 25-ig nem csökken a nyomás: továbbra is nagyon sok feladattal halmoznak el a munkahelyeden. És persze továbbra is nagy lehetőségek kapujában állsz. Kérdés, a megterhelő munka közben felemeled-e a fejedet, vagy örülsz, hogy végre jobban megy a szekér? Jupiter szó szerint kitágítja a látómeződet. Engedd neki, és ne félj váltani! Ha a jelenlegi helyen nem fejlődsz, akkor tovább kell lépned. Ne aggódj, május 26. után is nyílnak remek kapuk. Június 9. és július 19. között számítanod kell nagy munkahelyi felfordulásra, változhat a főnököd személye, költözhet a cég, vagy megveheti az egészet egy új tulajdonos. Előre nem lehet tudni, te ezt hogyan fogod viselni. Könnyen lehet, ez lesz a jel, hogy itt az ideje váltani. Erre legjobb időszak a szeptember és a december eleje.

Oroszlán éves horoszkóp 2024: egészség

Amilyen eltökélten kezded a 2024-es évet, olyan gyorsan elfelejted, mit ígértél magadnak az egészséged megőrzése érdekében. Január 21-től profi kifogásokat találsz arra, hogy miért nem sportolsz, miért nem jó az a diéta, amibe belevágtál. Az égi folyamatok azt javasolják, hogy keress partnert, akivel együtt sportolsz, diétázol! Együtt könnyebb, mert egyrészt biztathatjátok egymást, másrészt ciki, ha lemaradsz, leállsz. Olyan partnert válassz, aki nemben, korban, testalkatban és élethelyzetben hozzád hasonló vagy legalább közel áll. Nem mellesleg kitartó a céljait illetően. Ez azért is fontos, mert vele nagyobb az esély a hasonló eredmények elérésére. Szeptember 1. és november 19. között a Plútó szerint olyan elszánt és fegyelmezett leszel újra, ami törvényszerűen hozza a látványos eredményeket. Ezek után csak vigyáznod kell a kondidra.

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!