Bár neve Mihály arkangyaléhoz hasonló, Mihael őrangyalként más szerepet tölt be : az igaz szeretet és isteni inspiráció támogatója és elősegítője.

Nevének jelentése: A segítő Atya

Az élet egyik legfontosabb mozgatórugója a szeretet és a szerelem. Az Ő irányítását kérhetjük, ha már régóra keressük az igaz, tiszta szerelmet, vagy párkapcsolatunkban az elvesztett harmóniát kívánjuk visszaállítani.
Mihael fennhatósága alá tartozik a termékenység biztosítása. Támogatásával az összeillő felek egymásra találnak, és csodás utódokkal ajándékozzák meg a földet.

A szexualitás örömeinek felfedezését is Mihael segíti, a szeretetenergia áramlásával a testi gyönyörök megélésére buzdít bennünket- de óva int a lélektelen élvhajhászattól és a mértéktelen kéjsóvárságtól.

A földi élvezetek örömmel és boldogsággal töltenek fel bennünket, melyeket magasabb szellemi szinten megélve másokkal is megoszthatunk. Az élvezet " éltet és vezet", amennyiben tudatossággal és mértéktartással társul.

Mihael az Igaz szeretet angyala (fotó: Shutterstock)

Mihael a legerősebb protektora a tartós párkapcsolatoknak és a szereteten alapuló mély lelki kötelékeknek. Kitartásra és hűségre sarkall, segíti a felek egymás iránti elköteleződését a nehéz időszakokban is.

Hirdetés

Családalapítási szándékaink megvalósulása érdekében szintén Mihaelhez imádkozhatunk: fokozhatja termékenységünket. Emellett a már létrehozott családi egység és az otthon melegének védelme az egyik legfőbb feladata.

A szív hangjai

Ahhoz, hogy egészséges lélekkel tudjunk működni egy párkapcsolatban, mely a tartósság egyik alapfeltétele, meg kell szabadulnunk a múltunkból fakadó, boldogságunkat beárnyékoló negatív érzelmi hatásoktól.

Ha úgy érezzük, korábbi traumáink állnak a párkapcsolati beteljesedésünk útjában, Mihael segítségét kérve könnyebben számolhatjuk fel múltbéli tapasztalataink káros következményeit.
Képessé tesz bennünket a tiszta szeretet befogadására és adására, emellett remek inspirációt és megoldási lehetőségeket sugall a legnehezebb helyzetekben is.

Ha megtanulunk szívből élni, jobban meghalljuk az isteni sugallatokat, melyek egy önazonos, minket valóban boldoggá tevő élet felé terelnek bennünket. A szív hangjainak felismerése, és a szív útjának követése - ez Mihael legfontosabb üzenete számunkra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!