Nevének jelentése: a tiszteletreméltó Isten

Menadel a felszabadulás és a munka angyala. Az Ő fennhatósága alá tartozik a káros hatások, rossz befolyások elleni védelem. Segít megszabadulni minden nem kívánt tulajdonságtól és szokástól, és az Ő segítségét kérhetjük, amennyiben úgy érezzük, környezetünk által presszió vagy kellemetlen befolyás alatt állunk.

Menadel támogatja a szakmai sikereinket, amennyiben sorsunknak megfelelő terveket dédelgetünk. Segít a lehető legtöbbet kihozni magunkból, hogy karrierünkben a képességeinknek megfelelő pozíciót foglalhassuk el.

Ha úgy érezzük, igazságtalanság ér bennünket, vagy nem értékelik erőfeszítéseinket és korrekt hozzáállásunkat, Menadel segítségét kell kérnünk a méltányos megítélésünk érdekében.

Ez az őrangyal segít a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Ha híján vagyunk a motivációnak, és nem tudjuk, szakmailag merre folytassuk az utunkat, Menadel segít megtalálni a képességeinkhez, küldetésünkhöz leginkább illeszkedő állást és munkaterületet.

Mivel Ő a felszabadítás angyala, utat mutat egy szabadabb, függetlenebb élet felé, melyben kiaknázhatjuk eddig rejtve maradt képességeinket.

Hirdetés

Segítség az önmegvalósításhoz

Ha hosszú időn át inkább kényszer, vagy családi befolyás miatt töltöttünk be egy számunkra nem önazonos pozíciót, vagy éltünk korlátok közé szorítva, Tőle megkapjuk a szükséges bátorságot és lehetőséget az önmegvalósításhoz.

Ugyanakkor nem támogatja az üres karrierépítést, melynek fő célja a hatalom és pénzszerzés, azokat a szakmai vonalakat azonban igen, melyeket elkötelezetten, szorgalommal és szívvel - lélekkel végzünk a társadalom javára is.

Menadel segítségével a "munka" más megvilágításba kerül. Célja, hogy az emberek kimondhassák, valójában sosem dolgoznak, hiszen küldetésük és hobbijuk a munkájuk.

Ez is érdekelhet

Pozitív energiák és események bevonzása

Mindannyian tapasztaltunk már elakadást, megrekedést az életünkben. Bár közhely, de igaz: a változás valóban belül kezdődik el!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!