Sőt, születésnapunk főangyala a csillagjegyekhez hasonlóan a személyiségünket is befolyásolhatja, pozitív tulajdonságait a szülöttek saját magukban felfedezhetik.

CHAVAKHIAH

Chavakhiah a szeptember 13. és 17. között születettek angyala.
Alapvetően nőies energiákkal rendelkezik, és a Szűz jegyét képviseli. A Mars és Szaturnusz bolygók energiáit viseli, elementáris eleme pedig a föld.

Neve jelentése: Isten, aki örömet hoz

Chavakhiah a béke angyala, a megbocsájtás és harmónia visszaállítása a fő feladata. Elsősorban a családon belüli viszonyok egyensúlyáért felel, de bármilyen egyéb kapcsolat rendezésében is segítséget nyújt. Célja egy sokkal békésebb és kiegyensúlyozottabb világ megteremtése, ennek pedig alapját képezi az emberek közötti együttműködés.

Ez az őrangyal vigyáz rád a születésnapod alapján (fotó: Shutterstock)

Növeli a megbocsájtásra való hajlandóságunkat, szívünkben feloldja a haragot és a fájdalmat.
Nem csak az emberi kapcsolatokat segíti, másik fő területe az emberiség tudomány általi fejlődésének támogatása. Általa az ősi bölcsességhez hozzáférve remek ötleteink támadhatnak, melyeket a társadalom javára is felhasználhatunk.

A családon belüli tradíciók fenntartását támogatja, családunk őseinek alapelveit megőrzi. Ha bármilyen örökséggel kapcsolatos vita üti fel a fejét, Ő segíti a békés megegyezést.

Hirdetés

Mindezek mellett a nem kívánatos " örökségektől", például örökletes betegségektől is segít megszabadulni, és minden olyan családi tradíció felszámolását támogatja, amely hibás, erkölcsileg káros értékrendet követ.

A következő káros tulajdonságoktól való megszabaduláshoz is az Ő közreműködését kérjük: féltékenység, irigység, túlzott birtoklási- és irányítási vágy. Az önzetlenségünk fejlesztésében szintén Chavakhiah segíthet.

Ásványa a fekete turmalin.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!