Haamiah angyal

Nevének jelentése: Isten, aki minden földi teremtmény reménye.
Haamiah szimbolizálja az igazság hangját - a földi és égi igazságosságért egyaránt felel.

Az Ő támogatásával megérthetjük, hogy nem csupán egyféle igazság létezik, hanem mindennek és mindenkinek megvan a maga sajátos igazsága és nézőpontja. Kiváltképp igaz ez a különböző vallási és ezoterikus irányzatokra, Haamiah segítségével megérthetjük minden egyes vallás és filozófia alapvető gyökerét, teóriáját- megtalálhatjuk az elsőre különbözőnek tűnő elvekben mindazt, ami valójában közös mag.

Arra buzdít minket, hogy ne ítéljünk felszínesen, mindig keressük a mély összefüggéseket és az igaz tanokat. Amennyiben kutatásunk és személyes megtapasztalásunk eredményeként úgy érezzük, fontos felismerésre jutottunk, felfedezéseinket osszuk meg másokkal is- adjuk tovább a hitelesnek tartott információkat.

Szeptember 29 és október 3 között Haamiah angyal védelmez minket (fotó: Shutterstock)

Haamiah elvezet bennünket az emberi teljesítményünk csúcsához, erős érzékkel ajándékoz meg a tervezési folyamatok és jól működő stratégiák megalkotásához.
Ezoterikus és vallási területen tevékenykedőknek lelki, szellemi erőt kölcsönöz a rituálékhoz, és egyéb ceremoniális szertartásokhoz.

Boldog pillanatok

Hétköznapi szinten a mindennapos tevékenységekben segít örömünket lelni, melyekkel másoknak is boldog pillanatokat szerzünk: főztünkkel megörvendeztetni a szeretteinket, tiszta lakást és meleg otthont varázsolni családtagjainknak.
Az udvariasságot, tiszteletteljes és illemtudó viselkedést kedveli.

Hirdetés

Haamiah elutasít mindennemű erőszakot. Célja, hogy az összeillő partnerek megtalálják egymást, és egymást fejlesztve a földön mennyei életet éljenek- megtapasztalva a lehető legteljesebb szexuális kapcsolatot, mely tantrikus jelleggel az isteni energiával kapcsol össze.

Segítséget nyújt, ha rituálék által szeretnénk kapcsolódni felsőbb dimenziósíkokkal.
Nem támogatja azokat az embereket, akik túlságosan perfekcionisták, de azokat sem, akik mindig kishitűek , igénytelenek és bizonytalanok.

Arra buzdít, pusztán azért, hogy elfogadásra leljünk, ne rendeljük alá magunkat értelmetlen szabályrendszereknek. Mások szeretetének elnyerése érdekében se forduljunk ki önmagunkból, és igyekezzünk önazonosan viselkedni.
A kedves, diplomatikus és illemtudó, de nem mesterkélten nyájas és alárendelődő viselkedésre bíztat.

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!