Nagy lehetőségeket jelez a 2024-es év a Vízöntő jegyűeknek. Vajon mi mindenre számíthatsz a magánéletedben, a párkeresésben, a munkádban és a karrieredben, illetve mi mindent javasol az éves horoszkóp, hogy megőrizhesd a jó egészségedet egész évben. Íme, minden igazán fontos tudnivaló. Készülj már most a lehetőségekre!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

2024 életed legnagyobb esélye arra, hogy végleg megszabadulj az elavult, megfelelni akarásból származó sémáktól, amelyeket magadra erőltettél a múltban. Számíts rá, ez nem mindenkinek fog tetszeni. De igazából nem is új számodra, hiszen eddig is megosztó személyiség voltál. Ennél fontosabb, hogy vigyázz magadra, mert 2024-ben a Plútó többször ki- és belép a Vízöntőbe, ami megviselhet testileg és lelkileg is: január 21., szeptember 1., november 20. a legfontosabb időpontok.

Készülj fel az újév kihívásaira az éves horoszkóp javaslatai szerint (Shutterstock)

Vízöntő éves horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Vízöntő

2024-ben a megszokottnál is nyughatatlanabb leszel. A szerelmednek sosem volt olyan nehéz dolga veled, mint amilyen ebben az évben lesz. Komoly önanalizálásba és önmarcangolásba kezdesz, és nem sok energiád marad még rá is figyelni. Ebből nagy baj lehet. A szakítás sem kizárt, különösen július 22. és augusztus 2. között. Nem kevesebb a tét, mint a közös jövőtök. Kérdés, egyikőtök észre veszi-e, ez most nem a szokásos civakodás. November 20. után a Plútó a Vízöntőben marad, és te lassan megérkezel, megnyugszol.

Szingli Vízöntő

2024-ben ember legyen a talpán, aki képes követni téged. Hol fákat ölelgetsz, hol besötétített szobában várod a világvégét. Hol párhuzamosan több felületen ismerkedsz, hol az ismerőseidnek sem veszed fel a telefont. Nem csoda, hiszen a Plútó egész évben a Bak és Vízöntő jegyek határán imbolyog, ami totál kikészít téged. A legfontosabb, hogy magadat ne kritizáld és ne bántsd! Várj, mert november 20. után elülnek azok az idegtépő energiák, amelyek eddig megviseltek. Mindezek ellenére bejön a képbe valaki május végén… Nyitott leszel rá?

Hirdetés

Vízöntő éves horoszkóp 2024: karrier, munka, pénz

Úgy tűnik, február 28. és április 3. között nő a bevételed, amiből mindenképpen tartalékot kellene képezned. Sőt, ez a pénz megsokszorozható. Kérj tanácsot, ha kell, hiszen jól jönne az extra pénz. A munkahelyed nincs veszélyben, bár az elégedetlenségeddel bajt okozhatsz. Hiába van igazad, muszáj lenne diplomatikusan megfogalmaznod a kifogásaidat. A főnökeid nem vevők a kritikára. Vigyázz a pozíciódra október 15. és december 18. között! Persze az sem kizárt, hogy szándékoson provokálni őket, mert a végkielégítésre pályázol. Nem baj, csak tudatosítsd magadban, és ne keseregj utólag! Amennyiben elbocsájtanak, lesz időd gondolkodni és pihenni. Húzhatod az időt, mert anyagilag kibírod addig, amíg új állást találsz. A bolygók szerint garantáltan minőségileg és anyagilag is előnyösebb munkát találsz. Szóval nem fogsz bánkódni.

Vízöntő éves horoszkóp 2024: egészség

2024. január 21-én a Plútó ismét belép a Vízöntőbe, és te újabb drasztikus életmódváltásra szánod el magad. Eltökélt vagy, ez most nem lesz kampányszerű. Aztán szeptember 1-jén a Plútó a Bak jelébe lép vissza, és újra elbizonytalanodsz. Majd november 20-án végleg belép a Vízöntőbe, és végleg ott marad. Ez arra jó, hogy megtaláld mindazt, amit igazán testhezálló. Nem kell sanyargatnod magad, de elengedhetetlen, hogy rendszert vigyél az életedbe az étkezés, alvás és mozgás terén. Lesznek mélyrepülős napok, így február 8. és 17., március 3. és 9., április 21., június 11. és legveszélyesebb időszak: október 16. és november 3. között. A stresszt nem tudod elkerülni, és ezúttal kezelni sem könnyű. Inkább arra kell törekedned, hogy időben észrevedd, ha nagy a nyomás, és dolgozz ki rá hatékony ellenszert: teázás, légzés, egyéb praktikák.

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!