Ha egyedülállóak vagyunk, és szeretnénk növelni pártalálási esélyünket és személyes vonzerőnket, érdemes kipróbálnunk ezt a testet-lelket felélénkítő bevonzó rituálét. Az újhold szerelmi mágia elvégzéséhez a fürdőkádunkon kívül mindössze néhány alapanyagra lesz szükségünk:

• 1 piros gyertya
• 1 kis csokor virág
• 1 darabka papír és egy hamutál
• Illatos habfürdő vagy fürdősó, fürdőkristály

Így vonzhatod be a szerelmet újholdkor! (fotó: Shutterstock)

Készítsünk egy színes kis "oltárt" asztalunkra vagy éjjeliszekrényünkre a következőképpen

Helyezzük a piros színű díszgyertyát vagy asztali gyertyát egy gyertyatartóba, mellé pedig egy vázába néhány szál virágot, melyet célunknak megfelelően választunk ki.

Attól függően, hogy milyen típusú párkapcsolatra, érzelemre vágyunk, szimbolikus jelentéstartalmuk alapján döntsünk a virág kiválasztásában:

• Ha legfőképpen mély és tiszta, biztonságot nyújtó , kiegyensúlyozott érzelmekre áhítozunk, remek választás bármely fehér szirmú virág: például liliom és rózsa, krizantém, írisz vagy orchidea.

Hirdetés

• Amennyiben szenvedélyes, perzselő érzelmekre vágyunk, részesítsük előnyben a vörös szirmú virágokat.

• A kék és lila szirmú virágok a lelki társ, illetve a spirituális kapcsolatok bevonzására a legmegfelelőbbek.

Ha a gyertya és a kiválasztott virág az asztalra került, gyújtsuk meg a piros gyertyát, és kellőképpen nyugodt, átszellemült állapotban írjuk le a papírlapra, hogyan szeretnénk érezni magunkat a bevonzani kívánt társ mellett. Nagyon fontos, hogy ne a külsőségekre fókuszáljunk, hanem azokra a megélni kívánt érzelmekre, melyeket a megfelelő partner mellett maradéktalanul átélhetünk.

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2024

Igazán szenvedélyesnek és érzelmesnek ígérkezik 2024 nyara! Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Miután papírra vetettük vágyainkat, tekerjük fel a cédulát, és gyújtsuk meg az egyik végét a piros gyertyáról.

Helyezzük egy hamutálba az égő papírgörgeteget, és kívánságainkra fókuszálva várjuk meg nyugodtan, amíg a papír hamuvá ég. Ezt követően készítsük el a fürdőkádban habos, vagy kedvenc fürdősónkkal illatosított fürdővizünket, melybe szórjunk bele egy csipetet a hamuvá égett papírcetliből.

Mielőtt belemerülnénk a kádfürdőbe, a piros gyertyát helyezzük el biztonságos helyen a fürdőszobában, vagy a kád szélén, és választott virágunkból 1-2 szirmot dobjunk a fürdővízbe. Élvezzük a fürdőzést, kapcsoljuk ki a külvilágot, és vizualizáljuk, ahogy a testünket körülvevő víz érzelmekké alakul lelkünkben. Minél inkább képesek vagyunk a vágyott érzelmeket átélni a jelen pillanatban, annál sikeresebb lesz a bevonzó rituálénk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!