BIKA

A Bika számára most eljön az idő, hogy amit eddig tervezett, meg is valósítsa. Elképzelhető, hogy a következő hónapban hoz olyan helyzeteket az élet, amikor használnia kell az égiektől kapott képességét, a teremtés, az anyagba ültetés képességét. Képes biztonságot teremteni a saját és a szerettei életében.

IKREK

Az Ikrek igazán sok energiát, életerőt mondhat most magáénak, csupa nagyszerű dolog elé néz, amelyek kifejezetten inspirálják, emelik őt élete útján. Az emberi kapcsolatok, az igazság és a becsület különösen fontossá válnak számára. Sok területen előreléphet. Szerencsés fordulópontot jelez neki a Mérleg hava.

MÉRLEG

A Mérleg számára bezárul egy kör, és egy új út kezdődik. Ahogyan a természet is felkészül a téli alvásra, most ő is elmélyülhet, mélyebbre tekinthet önmagában. A Mérleg érezheti a legjobban az egyensúlyt, amely most megteremthető a lélekben, és a gyakorlatban is. A nagy kérdésekkel kapcsolatban fontos válaszokra lelhet önmagában.

SKORPIÓ

Az ősz a Skorpiók számára is belső elnyugvást, elmélyülést ígér. Gyógyító energiái felélednek. Ebben az időszakban sokat megért, megtanul önmagáról és emberi kapcsolatairól. Október elején különösen a spiritualitás, a lélek felé fordulhat érdeklődése, és emellett megfontoltabbá, felelősségteljesebbé válhat. Igazán különleges időszak jön, amely sok, önmagán való, belső munka árán kiteljesedést, beteljesülést ígér.

Ez is érdekelhet

Az őszi napéjegyenlőség idején minden az egyensúly megtalálásáról szól - horoszkóp a 12 csillagjegynek

Szeptember 23.: őszi napéjegyenlőség. Ilyenkor tökéletes az egyensúly fény és árnyék, nap és éjszaka között. Kezdetét veszi a csillagászati ősz, ami nagy változásokat hoz. A napéjegyenlőség idején a mi életünkben is minden az egyensúly megtalálásáról és megtartásáról szól.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!