A lélek azért születik le a Földre, hogy fejlődjön, és a fizikai testbe zárt életek sorát addig folytatja, amíg végül be nem teljesíti a sorsfeladatát. A karma szó szanszkrit eredetű, jelentése: tett. Azt az ok-okozati viszonyt jelenti, amely az előző életekbeli tetteink és a jelen sorsfeladataink között fennáll. Azok a problémák ugyanis, amelyekkel itt és most küzdenünk kell, az előző leszületéseink és az akkori cselekedeteink következményei.

Az Ikerláng a legkülönlegesebb karmikus kapcsolódás (fotó: Shutterstock)

A lélek fejlődése éppen abban áll, hogy az újabb és újabb leszületést esélyként kihasználva egyre közelebb kerüljünk a jóhoz, az istenihez. Ebben segít minden karmikus kapcsolat, de legfőképp az Ikerláng, aki a tükörképünk, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, és megélhetjük a teljes egységet.

Lássuk, honnan tudhatod biztosan, hogy megtaláltad az Ikerlángodat!

1. Már a találkozást megelőzően is sokan érzékelnek valami különlegeset. Mintha nagyon közel lenne hozzájuk valaki… Van olyan is, hogy megálmodjuk az Ikerláng közeledését, vagy olyan jeleket, üzeneteket kapunk, amik mind utalnak rá, hogy sorsfordító változás közeleg.

2. Már az első találkozáskor úgy érezhetjük, régről ismerjük a másikat. Az is előfordul, hogy bár eleinte csak kerülgetik egymás, fokozatosan nyilvánul meg az a mély testi-lelki vonzalom, ami elkerülhetetlenül egymás felé sodorja őket.

3. A teljes őszinteség jellemző a kapcsolatra, nincsenek játszmák, taktikázás, manipulálás. Nem is tudnák megjátszani magukat a felek, hiszen tökéletesen kiismerik a másikat.

Hirdetés

4. Az Ikerlánggal való kapcsolat a legnagyobb boldogságot hozza az életünkbe, de egyben a legnagyobb fájdalmakat is. Túlságosna intenzív ugyanis a kapcsolat, hol a mennyben, hol a pokoban érezzük magunkat.

5. Gyakran érezhetjük úgy, hogy közös élményeink voltak a múltban, mintegy visszatükrözzük egymás problémáit.

6. Két forgatókönyv lehetséges: tökéletes harmóniában élnek már a kapcsolat kezdeti szakaszában is, vagy épp ellenkezőleg, nehezen megy az összecsiszolódás, sok veszekedés jellemzi a viszonyt, de elszakadni nem tudnak egymástól.

7. Szinte tapintható az izzás, a szenvedély a felek közt. Ez a szenvedély hosszú évtizedekig is kitart, és a szexualitás nagyon jól működik a kapcsolatban.

8. Biztonságban érezzük magunkat a másik mellett. Tudjuk, hogy a másik úgy fogad el minket, ahogy vagyunk, a hibáinkkal együtt.

9. Idővel igazi "gyógyító" kapcsolattá válik az ikerlángviszony, és fontos tanulságok megélését teszi lehetővé.

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi horoszkóp: karmikus változásokat hoznak a következő hónapok

Ez a tavasz nem a könnyedség ideje, hanem a hatalmas átalakulásé. A Szaturnusz jegyváltását a Plútó jegyváltása követi, majd májusban a Jupiteré. Mégis csodálatos hónapok állnak előttünk: sok korábbi erőfeszítés most érik be, és lelki, magánéleti vonalon is boldogságot, fellélegzést jeleznek a bolygók. Nagy tavaszi horoszkóp következik a tizenkét csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!