Akik ebben az időszakban születtek, szelíd és barátságos emberek. Legtöbbet az emberi kapcsolataik jelentenek számukra, bájos és kedves karakterüknek köszönhetően könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal.

A kommunikáció rendkívüli fontossággal bír az életükben, a konfliktusokat igyekeznek szavakkal és empátiával megoldani.

Nem kedvelik a túlzottan extrovertált életvitelt, inkább minőségi kapcsolódásokra vágynak a sok felszínes ismeretség helyett. Emellett ugyanakkor szinte mindenkivel megtalálják a közös hangot, nem ítélkező típusok, de barátaikat és szerelmi partnereiket igyekeznek a hasonlóságok alapján megválogatni. Szeretnek tanácsaikkal és széles látókörükkel segítséget nyújtani másoknak, ezért cserébe sokszor nincsenek elvárásaik.

Ez az angyal vigyáz ránk a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Figyelniük kell arra, hogy túlzott empátiájuk ne csapjon át önfeláldozó magatartásba, és nem csupán adni fontos, hanem befogadni- elfogadni is. Nehezen kérnek segítséget, arra törekednek, hogy mindent saját maguk oldjanak meg.

Ez a magánéletben és az élet minden területén megmutatkozik, nehézségeik is javarészt ebből adódnak- gyakran értékelik egyenlőtlennek a kapcsolataikat.

Hirdetés

Felelősségteljesek és kötelességtudóak, könnyen alkalmazkodnak, az erőszak és durva stílus azonban elfogadhatatlan számukra.

Mély, érzelmekben gazdag lelki életet élnek, csak akkor rejtik el valós lényüket és válnak introvertálttá, ha környezetük nem befogadó személyiségükkel kapcsolatban, és erőszakos eszközökkel próbálják megváltoztatni gondolataikat, érzelmeiket. A presszionálást semmilyen módon nem képesek elfogadni.

Nem kedvelik a magányt és az egyedüllétet, de rossz kompromisszumot sem hajlandóak kötni ennek elkerülése érdekében.

Miben kérhetjük Umabel segítségét?

• Minden olyan konfliktus és nézetkülönbség esetén, ahol szeretetteljes kommunikációra van szükség. Főképp olyan helyzetekben, ahol a másik fél túl erős egóval bír, makacs és hajthatatlan.

• Umabelhez fohászkodhatunk , ha egyedül érezzük magunkat, és partnert vagy társaságot szeretnénk bevonzani életünkbe.

• Ő támogat bennünket akkor is, ha problémáink vannak az érzelmek kimutatásával, vagy azok befogadásával. Umabel meglágyítja a személyiségünket, és segít a szívünkkel " látni".

• Ha úgy érezzük, nem megfelelő személyek vesznek minket körbe, és az adott közegben nem tudunk önazonosan működni, Umabel elősegíti a velünk egyívású emberekkel való kapcsolódást.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!