E Bak szülötteket az élethosszig tartó tanulás jellemzi, mindig nyitottak a szellemi fejlődésre.
Ismereteiket nem pusztán a lexikális tudás megszerzésének köszönhetik, minden helyzetből és mindenkitől tanulnak - érzelmi intelligenciájuk is egyre nő éveik számával. Kiválóan fogadják be és közvetítik az információkat, melyeket saját személyiségük finomítására és mások gyarapítására használnak.

Harahel a tanítók, írók és családjukat védelmező szülők patrónusa - mindazoké, akik az értelem és érzelem egyensúlyának köszönhetően fontos szerepet töltenek be mások életében.

A Bölcsesség angyala segít minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Általában békések és nyugodtak, a belőlük sugárzó empátia és tolerancia bizalmat kelt másokban - oszlopként támaszkodhat rájuk családjuk és tágabb környezetük egyaránt.

Céljuk az összetartás és a különbségek áthidalása. Bár remek mentális képességekkel bírnak , tudásukkal ritkán kérkednek, inkább az egyszerűség és érzelmesség sugárzik megnyilvánulásaikból. Alázatosak, kerülik a felszínes és gőgös embereket, belső értékeiket önvédelemből sokszor elrejtik a nagyközönség elől- aki azonban közelről ismeri őket, látja a valódi szelíd, jószándékkal átitatott lényüket.

Képességeiket az anyagi biztonság megteremtésére is kiválóan használják, ugyanakkor ritkán pénzorientáltak: a siker számukra inkább az értékes eredmények felmutatását és a hasznosság érzetét jelenti.

Hirdetés

A telhetetlenség nem jellemző rájuk, képesek megelégedni egy nyugodt, békés éllettel, a harmónia számukra többet ér minden földi kincsnél. Gyermekeik boldogsága mindennél többet jelent nekik, ezért akár komoly áldozatokat is hajlandóak hozni. Tiszta, igazságos lényüknek köszönhetően igazi követendő példaképpé válhatnak utódaik számára.

Miben kérhetjük Harahel segítségét?

• Minden olyan helyzetben hozzá fordulhatunk, amelyben személyiségünk és lényünk hiteles, önazonos megmutatása fontossá válik a szűkebb vagy tágabb környezetünk számára: családi harmónia megteremtésének érdekében, vagy szakmai publikációk, prezentációk esetén.

• Hozzá imádkozzunk, ha úgy érezzük, a bennünk felhalmozott tudást meg szeretnénk osztani a külvilággal, és ezáltal gyarapítani kívánunk másokat.

• Megszerzett lexikális tudásunk és eddigi élettapasztalataink átültetését segíti a lényünkbe, az igazi bölcsesség felé vezető utat támogatja.

• Harahel patronál minket, ha szívvel-lélekkel járunk egy általunk választott szakmai úton, és azt kívánjuk, elhivatottságunk anyagi sikereket is hozzon magával- vagy amennyiben hobbitevékenységünket pénzkereső tevékenységgé szeretnénk avanzsálni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!