Akik ezekben a napokban születtek, nem a legkönnyebb sorsfeladatokat hozták magukkal, gyakran tapasztalják meg a korlátok és bizonyos szintű függőségek életükre gyakorolt kellemetlen hatását. Ugyanakkor Mitzraelnek köszönhetően beismerik elkövetett hibáikat, melyekből tanulva rendkívüli szellemi fejlődésre képesek, ezért halmozottan nehéz helyzetekből is győztesen kerülnek ki.

Életfeladatuk az egészséges önkontroll és önbecsülés megszerzése, az értelem és érzelem megfelelő egyensúlyának megteremtése.

A Tudatosság angyala uralkodik a most következő napok felett (fotó: Shutterstock)

Általában szép lelkű, alázatos és szelíd emberek, akik rengeteg misztikus és spirituális élménnyel gazdagodnak életük során. Hamar felismerik, hogy véletlenek nincsenek, és minden okkal történik. Megéléseiknek köszönhetően megértik a karma lényegét, remek pszichológiai érzékkel vannak megáldva- nem csupán hisznek az univerzum erejének sorsformáló hatalmában, hanem meg is tapasztalják azt.

Mivel igen jólelkűek, személyes fejlődésüket olykor hátráltatja alázatosságuk és szubmisszív szerepkörre való hajlamuk, de miután eleget szenvedtek, főnixmadárként építik magukat újra, és törnek ki függőségeik ketrecéből.

Érzékeny és exraszensz lényük fogékonnyá teheti őket az illúziók kergetésére és a pszichés betegségekre, erre azonban kellő önismerettel és önfejlesztéssel megoldást találhatnak.

Hirdetés

Élettapasztalataiknak köszönhetően igazi bölccsé válhatnak, emberszeretetük pedig alkalmassá teszi őket szellemi tudásuk másokkal való megosztására. Sugárzó, melegséget árasztó lényük által vonzóak és közkedveltek.

Miben kérhetjük Mitzrael segítségét?

• Minden olyan helyzetben, ahol csapdában érezzük magunkat: legyen szó akár belső blokkokról, pszichés problémákról, vagy bármilyen függőségből való szabadulási vágyról.

• Ha meg szeretnénk érteni sorsunkat, és keressük a karmikus összefüggéseket, Mitzrael a tisztánlátás képességével ajándékoz meg bennünket.

• Amennyiben felismertünk problémáink hátterében a saját viselkedésünk, döntéseink szerepét, és változtatni kívánunk magatartásunkon, Ő patronálja az utunkat.

• Mitzraelhez fohászkodhatunk, ha úgy érezzük, túl sok felesleges áldozatot hoztunk, és vissza szeretnénk nyerni önbecsülésünket és egészséges önbizalmunkat.

• A pszichológiai és spirituális tanok elsajátítását segíti, élményszíntű tapasztalatok által a bölcsesség felé vezető utat támogatja.

Ez is érdekelhet

Ez 8 jele, hogy a spiritualitás útján jársz

Életünk egyik legfontosabb célja a szellemi, spirituális fejlődés. Bármilyen vallás vagy spirituális irányzat határozza is meg az életünket, a következő 8 pontban összefoglalt jellemző megmutatja, valóban a szellemi fejlődés útján járunk-e?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!