Nemamiah a bőség és a bátorság angyala is - az év elején született Bakok rendkívüli ötletek birtokába juthatnak, melyeket saját és környezetük boldogulása érdekében kamatoztatni tudnak.

Ezen Bak szülöttek erősen intuitívak, mellette gyakorlatiasak is egyben. Igazi vezető egyéniségek, akik megdönthetetlenül hisznek saját nézeteik helyességében. Ha elvi síkon elköteleződnek egy projekt, terv vagy filozófia mellett, képesek a végsőkig kitartani annak véghezvitele érdekében.

Nagyon fontos számukra a családjuk, elsősorban a gyermekeik boldogulását tartják szem előtt.
Bátorságuknak és kockázatvállaló magatartásuknak köszönhetően igazi legyőzhetetlen harcosoknak tűnnek, akik nem riadnak vissza semmilyen akadálytól.

A Boldogulás angyala segít minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Arra viszont figyelniük kell, hogy elvi és morális keretrendszerük ne legyen túl szigorú, és képesek legyenek belátni , nem csupán a saját törvényeik számítanak - hiszen minden embernek ugyanúgy megvannak a saját meggyőződéseik, szabályaik.

Sajátos életszemléletük és nézeteik mellett rendíthetetlenül kiállnak, kevésbé befolyásolhatóak. Ezért olykor túlságosan dominánsnak és büszkének tűnhetnek, megosztó személyiségek: egyesek csodálják őket, másokat pedig megriaszthat a belőlük áradó irányítási vágy és az olykor demagóg megnyilvánulási mód.

Hirdetés

Ha megtanulják, hogy szellemi előnyeikkel nem szabad visszaélniük, és azt mások boldogulására , megsegítésére is fordíthatják, igen gazdag, boldog életet élhetnek.

Ha kedvezőtlen körülmények közé születnek, nagy eséllyel kitörnek azokból, bátorságuknak és önmagukba vetett hitüknek köszönhetően.

Miben kérhetjük Nemamiah segítségét?

• Ha olyan helyzettel találjuk szemben magunkat, mely bátorságot, eltökéltséget és önbizalmat kíván. Nemamiah hozzájuttathat bennünket a szükséges mentális erőhöz, és remek ötleteket sugallhat a problémák megoldásához.

• Munkahelyi, anyagi téren Ő a sikerekhez vezető út angyala. Amennyiben úgy érezzük, eddig nem tudtuk szakmai készségeinket kiaknázni, neki köszönhetően megtalálhatjuk a megfelelő terepet az érvényesüléshez.

• Nemamiah segít a változásokhoz való alkalmazkodásban.
Igazi kaméleonná válhatunk, aki minden helyzetben képes a cél elérése érdekében legmegfelelőbb magatartásra- bármilyen szituációról vagy közegről legyen is szó.

• Ha szeretnénk hatást gyakorolni másokra, és ötleteinkről, elképzeléseinkről meggyőzni a környezetünket, Nemamiah támogatásával birtokolhatjuk az ehhez szükséges képességeket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!