Milyen tulajdonságok jellemzik az ebben az időszakban született Ikreket?

Igazságosságra és korrektségre törekvő, jószívű és becsületes emberek, akik rendkívül fontosnak tartják az egyenességet. Gyakran visszahúzódóbbak az átlagnál, cselekedeteiket komoly mérlegelés előzi meg. Bizalmukat nem könnyű elnyerni, de ha meggyőződnek embertársuk tisztességes szándékairól, megnyílnak a másik fél felé.

Sokszor gyanakvóak, hiszen félnek a csalódásoktól. Önérzetük erőteljes, elveik és morális keretrendszerük fontos védőháló számukra.
A gyengéket védelmezik, az erőszak és arrogancia ellen határozottan lépnek fel. Félelmeik olykor meggátolják őket a cselekvésben, veszíteni semmilyen helyzetben sem szeretnek.

Analitikus gondolkodók, igyekeznek minden témában és szituációban mélyre ásva eljutni a valós tényekhez.
Érzelmeiket nem könnyen mutatják ki, pedig hatalmas szeretet van bennük- így próbálják védeni magukat a sérülésektől.
Ha valamit megígérnek, mindent megtesznek ígéretük betartásának érdekében. Ugyanezt elvárják másoktól is, de ha nem reményeik szerint viselkedik a másik fél, bizalmuk könnyen meginog.

A Becsületesség angyala a védelmezője a következő időszaknak (fotó: Shutterstock)

Általában hosszú távú barátságok és felelősségteljes kapcsolatok jellemzik az életüket, képtelenek bárkit is cserben hagyni. Ha valakihez mélyen kötődnek, akár mindenüket odaadják, és ezt nem érzik vállalhatatlan áldozatnak.
Amin legtöbbet kell dolgozniuk, az a szeretet kimutatásának és befogadásának képessége- mely nem csak a felelősségvállalásban nyilvánul meg.

Nehezen lépnek ki a komfortzónából, komoly feladatot jelent számukra megválni tárgyaktól, személyektől és megszokott körülményektől. Ezért az is gyakori, hogy hosszú ideig beleragadnak javukat, fejlődésüket már semmilyen téren nem szolgáló helyzetekbe, melyekből csak igen hosszú dilemma után, vagy a sors közbenjárásával szabadulnak ki.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Ezek a madarak angyali üzenetet hoznak

Lassan beköszönt a nyár, és egyre több időt töltünk a szabadban, ezáltal még jobban kapcsolódunk a természet energiáival. A megfigyelések szerint az angyalok gyakran madarak és egyéb élőlények formájában üzennek nekünk.

Tovább olvasom

Intellektuális és kíváncsi emberek, tudásszomjuk hatalmas. Törekednek arra, hogy minden téren megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek, szellemileg és fizikailag sokáig aktívak maradnak.

A gyakorlati megvalósításban már nem annyira jók , mint elvi síkon, hiszen a vereségtől való félelem mélyen bennük lakozik.

Miben kérhetjük Caliel angyal segítségét ezekben a napokban?

• Ha bizalmi problémákkal küzdünk, és szeretnénk tiszta képet kapni mások valós szándékairól, illetve igazságszolgáltatásra, korrekt elbírálásra várunk.

• Caliel segíthet nekünk, ha gondjaink vannak az érzelmeink kimutatásával, illetve a felénk közeledő személyek befogadásával. Megnyitja a szívünket, és félelemből fakadó tétovaságunkat csökkenti.

• Minden olyan helyzetben, melyben nagy szükségünk van az objektív igazság felfedésére, Caliel támogat bennünket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!