Mi jellemzi ezeket az Ikrek szülötteket?

A megtisztulás angyala a próbatételek általi fejlődést képviseli, és kiváló elemző készséget nyújt patronáltjainak.
Életútjuk számtalan izgalmas, sokszor komoly feladatokkal tűzdelt fázison megy keresztül, a változatos élethelyzetekhez való alkalmazkodás során fokozatosan fedezik fel mentális erejüket és megoldókészségüket.

Remek analitikus szemléletmóddal vannak megáldva, ugyanakkor sokszor nehezükre esik a döntéshozatal és a gyakorlati cselekvés.
Amiben a leginkább fejlődniük kell, az a saját érdekeikért való kiállás, és az elméleti síkon kiválóan összerakott tervek technikai megvalósításának képessége.

A Megtisztulás angyala védelmez most minket (fotó: Shutterstock)

Ha kellő bátorságra és önfegyelemre tesznek szert, sikert sikerre halmozhatnak, és kivételes tulajdonságaiknak köszönhetően nagy hatást gyakorolhatnak a külvilágra.
Melegszívűek és érzékenyek, akik saját megélt próbatételeik által igazán megértővé válnak a világban megnyilvánuló sokszínűséggel szemben.
Kerülik az ítélkezést, a dolgok mély megismerése iránti vágyuk erőteljes.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp 2024. május 19.: Pünkösd vasárnap a békét, a nyugalmat keresd!

Pünkösd vasárnapon lesznek olyan bolygóállások az égen, amelyek megzavarhatják a felhőtlen nyugalmat. Mégis, az ünnep első napján a legjobb, ha a békére, a nyugalomra törekszel. A Mérleg Hold segít benne.

Tovább olvasom

Igyekeznek a felszín mögé látni, saját lelkiviláguk elemzésére is sok időt fordítanak. Ritkán felszínesek, a valós tartalmat és "objektív" igazságot keresik egész életükben.

Hirdetés

Hajlamosak az elvárhatónál is nagyobb áldozatot hozni, próbálnak úgy cselekedni, hogy az mindenki számára a lehető legjobb legyen.
Rendkívül fontos számukra, hogy választott hivatásukat szívvel- lélekkel tudják végezni- ha másoknak hatékony segítséget nyújtanak, és hasznosnak érzik magukat, azzal saját lelküket is gyógyítják.
Jellemző rájuk a folyton szárnyaló szellemi éberség, de mivel sokszor a gyakorlatban bátortalanok, remek ötleteiknek általában csak egy töredékét valósítják meg.

Miben kérhetjük Hariel segítségét ezekben a napokban?

• Amennyiben bátortalansággal és önbizalomhiánnyal küzdünk, mely gátol minket a gyakorlati cselekvésben, Hariel adhatja meg a technikai megvalósításhoz szükséges erőt a blokkok oldása által.
• Ha úgy érezzük, egészségtelen mértékben hozunk áldozatot mások jólétéért, és saját igényeinket elnyomva áldozati szerepkörbe szorítottuk önmagunkat , Ő támogat bennünket a változáshoz szükséges folyamatokban.
• Remek ötletek és képességek birtokában vagyunk, de a kudarctól való félelem megbénít bennünket a cselekvésben, illetve állandóan túlanalizáljuk a dolgokat, melyek szintén meggátolnak bennünket a gyakorlati kivitelezésben.
• Ha régóta testi vagy mentális blokkokkal, esetleg szenvedélybetegségekkel küzdünk, melyek hátráltaják szellemi fejlődésünket, Hariel segít objektíven elhatárolódni a hibás viselkedésmintáktól, és megmutatni valós küldetésünket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!