Mi jellemzi az ebben az időszakban született Ikreket?

Hekamiah a hűség és becsületesség legfőbb képviselője. Akik ebben a pár napban látták meg a napvilágot, egész életükben a minőségi kapcsolódásokat keresik, melyek e két fő erényre épülnek.

Érzelmi életük és barátaik, családtagjaik abszolút prioritást élveznek számukra, emellett rendkívül fontos számukra az önazonos életvitel és saját értékrendjük képviselete minden téren. Bizalmukat nem könnyű elnyerni, viszont aki egyszer igazán közel kerül hozzájuk, azért hosszú távon, komoly erőfeszítéseket téve felelősséget vállalnak.

A Hűség angyala óv minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Türelmesek és megértőek, viszont az árulást és félrevezetést képtelenek tolerálni

Inkább a kendőzetlen nyíltság hívei, akik az őszinte szavakat többre tartják, mint a nyájas, de egyenességet nélkülöző magatartást.
Igazságérzetük oly mértékben erőteljes, hogy emiatt gyakran merevnek és hajlíthatatlannak tartják őket, de sokszor ennek ellenére is kitartanak nézeteik és elveik mellett.

Saját keretrendszerük az elsődleges védelmi hálójuk, ezért esetleges tévedéseiket igen nehezen látják be. Életútjuk során fontos feladatuk, hogy a saját nézeteiktől eltérő szempontokat is képesek legyenek megfelelően kezelni, és megtalálják a másság ellenére a kapcsolódási pontokat.

Ez is érdekelhet

Vonzd be a szerelmet az újhold erejével! - mágikus tippek

Június 6-án ismét újhold lesz, az ezt megelőző éjszaka kiválóan alkalmas a szerelem- és szenvedélybevonzó mágikus praktikákra.

Hirdetés
Tovább olvasom

Tanulmányaikban és választott hivatásukban maximalisták, igyekeznek kihozni magukból a lehető legtöbbet. Míg a magánéletükben érzelemvezéreltek, munkájukban remekül kamatoztatják racionális és objektivitásra törekvő lényüket. Különleges teremtőerővel bírnak, ha valamit igazán szeretnének, azt általában az akadályok ellenére is elérik.

Egész életükben keresik a magasabb rendű összefüggéseket, önmagukba és az univerzum segítő erejébe vetett hitük a legnagyobb nehézségeken is átsegíti őket.

Miben kérhetjük Hekamiah segítségét ezekben a napokban?

• Hekamiah támogat bennünket minden olyan helyzetben, melyben létfontosságú az önmagunkért való kiállás, és saját erkölcsi keretrendszerünk megőrzése.

• Ha meg szeretnénk védeni magunkat minden olyan nem kívánatos külső behatástól, mely letérítene bennünket saját utunkról, és az önbecsülésünk, igazságérzetünk erősen sérülne , ha hagynánk magunkat befolyásolni. Mikor egészséges önvédelmünk érdekében egyszerűen meg kell tanulnunk nemet mondani.

• Hekamiah-hoz imádkozhatunk, ha az őszinteséget és egyenességet szeretnénk erősíteni magánéletünkben és szakmai téren egyaránt.

• Minden olyan helyzetben Őt hívhatjuk segítségül, ahol extrém türelemre, kitartásra és elköteleződésre van szükség saját magunk, vagy mások részéről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!