Mi jellemző az ebben a periódusban született emberekre?

Lauviah az ihlet, álmok és sugallatok angyala, mely alapvető mozgatórugója az Ikreknek. Légiesen könnyed személyiségük erős kíváncsisággal társul, az élet misztériumainak felfedezése hajtja őket egy életen át.

Rendkívül intuitív típusok, ha egy ötlet vagy eszme mellett elköteleződnek, a végsőkig kitartanak céljuk elérésének érdekében. A szerelemben is ugyanennyire fatalisták: amennyiben úgy érzik, sorsfeladatuk van egy adott személlyel, minden erejüket bevetik a kapcsolat megszerzéséért és fenntartásáért.

Nagyon gyakori, hogy nyugalmuk és kiszámíthatóság iránti igényük érdekében látszólag nyugodt, stabil életet élnek, melyben kalandkeresés helyett a komfortzónájukon belül mozognak, viszont ez esetben igen sokat fantáziálnak, és végigálmodozzák az életüket.

Az Álmok Angyala védelmez minket a következő néhány napban (fotó: Shutterstock)

Ha bátrabb és fejlettebb lelkek, a biztonságot nyújtó keretrendszerükből kilépve a felfedezésben és örök keresésben találják meg a boldogságot, és megélik a fejlődés általi örömöket. Igen fontos számukra a hit- legyen szó vallásról vagy bármiféle életfilozófiáról- , sokszor hosszas keresés után találják meg a lelkükkel leginkább kompatibilis ezoterikus tanokat. A fensőbb energiaszintekkel való kapcsolódást egy életen át keresik, és nagy eséllyel meg is találják.

Ez is érdekelhet

Ezek a madarak angyali üzenetet hoznak

Lassan beköszönt a nyár, és egyre több időt töltünk a szabadban, ezáltal még jobban kapcsolódunk a természet energiáival. A megfigyelések szerint az angyalok gyakran madarak és egyéb élőlények formájában üzennek nekünk.

Hirdetés
Tovább olvasom

Szép és érzékeny lelkük nehezen viseli el az élet " sötét" oldalát, mellyel szemben gyakran struccpolitikát folytatnak. Pozitív beállítottságuk olykor beleragasztja őket saját maguk által kreált álomvilágukba, mely rossz időkben lelki menedékként szolgál ugyan, de a realitástól is elszakíthatja őket.

Fő életfeladatuk az álmok és a realitás közötti arany középút megtalálása, illetve ezeknek a fogalmaknak a megfelelő értékelése.

Miben kérhetjük Lauviah segítségét ezekben a napokban?

• Amennyiben erős ihletet, inspirációt érzünk, és szeretnénk ötleteinket a gyakorlatban is megvalósítani. Lauviah segíti a manifesztációs technikák alkalmazását, és a kreatív ideák valóra váltását.

• Abban az esetben is hozzá fordulhatunk, ha elveszítettük egészséges kapcsolatunkat a földi realitással, és komoly problémáink keletkeztek abból, hogy álomvilágban élünk- Lauviah támogat bennünket a megfelelő arányok kialakításában.

• Az Ő segítségét kérhetjük, amennyiben régóta erős vágyat érzünk, hogy komfortzónánkból kilépve elinduljunk egy számunkra ismeretlen úton, és új tapasztalatokat szerezve szellemi fejlődést éljünk meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!