Uralkodó bolygói a Nap és a Merkúr, nevének jelentése: Az Igazságos Isten

Asaliah az univerzális és földi törvények megértését segítő angyal. Támogatást nyújt a spirituális fejlődésben és az önismereti folyamatokban. A bölcsesség angyala is.

A karizmánk, pozitív személyiségjegyeink erősítésében az Ő segítségét kérhetjük. Növeli a fellépésünk hatékonyságát, és a külvilágra gyakorolt befolyásunkat.

Általa nem csupán bölcsességhez juthatunk, hanem az érvényesülésünk kulcsát is kezünkbe adja.
Asaliah a rejtett zsenik, művészek és szellemi magasságokba törekvők angyala. Hozzásegít a magasabb szellemi szintek eléréséhez, és az univerzális energiákkal való kapcsolódáshoz. Arra buzdít, hogy bátran kövessük inspirációinkat és spirituális törekvéseinket, melyhez gyakorlatiasságot kölcsönöz - elért szellemi eredményeinket a külvilággal is meg kell osztanunk.

Ez az őrangyal vigyáz ránk november 13 és (fotó: Shutterstock)

Az igazi egyéniségeket támogatja

Megkönnyíti az emberekkel való kapcsolódást, és a szellemi alapokon nyugvó közösségek kiépítését. Általa könnyen a figyelem középpontjába kerülhetünk, és nagy hatást gyakorolhatunk a környezetünkre.
Asaliah nem kedveli a sznobizmust, a természetességet és önazonos megnyilvánulásokat támogatja. Ezért főképp azokat segíti, akik saját tapasztalataiknak köszönhetően igazi individuális egyéniséggé válnak, és szándékaik nem pusztán öncélúak, hanem a közjó érdekében cselekszenek - többé és jobbá téve a világot.

Hirdetés

Asaliah a pedagógusok, instruktorok és mentális trénerek őrangyala is. Segít hozzájutni az igaz tudáshoz, mellyel másoknak utat mutathatunk. Kreativitást, gyakorlatiasságot és hatalomvágytól mentes szervező- és ítélőkészséget adhat, remek stratégiai érzékkel. A tapasztalatokra helyezi a hangsúlyt: a hit önmagában kevés, igazi értékké akkor válik, ha személyes megélések is társulnak a fejlődési folyamatokhoz.

Mély kapcsolatok

Személyes kapcsolatainkban a lojalitást, kitartást erősíti, patronáltjai különleges szerelmi életet mondhatnak magukénak: a testi- lelki összeolvadás egészen magas szintű megtapasztalása is sikerülhet, például a tantrikus gyakorlatok elsajátításával.

Asaliah hatására a rendkívül mély és tartalmas kapcsolatok iránti vágy jellemző, melyben a cél az önfeladástól mentes, de minden síkon végbemenő kölcsönös összeolvadás.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!