Mi jellemzi e Bika szülötteket?

Lauvuel rendkívüli szenzitivitást és empátiát kölcsönöz védelmezettjeiknek, akik emellett remek szervező- és rendszerezőképességgel vannak megáldva.

Fontos számukra a csapatmunka, értelemmel és érzelemmel egyaránt igyekeznek megérteni embertársaikat, és az univerzum működését. Próbálják a felszín mögött megbúvó , valós tartalmat felfedezni, igazi lélekbúvárok, akik elsősorban nem saját érvényesülésükre törekednek.
Személyes kapcsolataik sokat jelentenek számukra, karakterük bizalmat ébreszt másokban, ezért vezetőnek és irányítónak is kiválóak.
Befogadóak és nyitottak, a legkülönbözőbb embertípusokkal is képesek megtalálni a közös hangot- sokszor éppen ez sikereik elsődleges kulcsa.

Fotó: Shutterstock

Fontos életfeladatuk a hiúság és az ego- harcok felszámolása, illetve az anyagi világ helyén kezelése. Életútjuk során számos, különböző morális értékrendet képviselő közegben fordulnak meg, de általában középkorukra tapasztalataiknak köszönhetően kialakul bennük, mi az, ami valódi értéket jelent számukra.

Kitartó munkával elért eredményeiket nagyra becsülik, mind a szakmai, mind a személyes kapcsolataikra vonatkozóan.
Igazán csak azt tudják megbecsülni, amiért sokat küzdöttek, a könnyen elérhető, ezüsttálcán kínált dolgok kevésbé értékesek számukra.
Mivel Lauvuel a földi hívságok ellen küzdő legfontosabb angyal, e Bikák is ezt kapják fő életfeladatukként.
Remek képességeiknek köszönhetően sok mindent elérhetnek az életben, azonban a legfontosabb azt felismerniük, az elérhető eredmények közül mik azok, amik valódi értéket képviselnek számukra.

Az egyensúlyra és arany középútra való törekvésük egész életüket áthatja, ezt azonban sokszor csak a szélsőségek megélése után képesek elsajátítani.
Spirituális érdeklődésük erőteljes, számtalan helyzetben megtapasztalják az univerzális törvények működését, és a szemmel nem látható, de lélekkel érzékelhető csodákat.
A szerelem megélése számukra olyan mély szellemi tapasztalatokat hordoz, ami személyiségfejlődésük egyik legmeghatározóbb eleme lehet.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. május 11-12.: Most kell lassítani

A második májusi hétvége leginkább a pihenésnek, lazításnak kedvez. Legalább az egyik napot érdemes a feltöltődésre szánni. Ehhez a vizes programok tökéletes lehetőséget kínálnak. Engedd meg magadnak a nyugalom pillanatait.

Tovább olvasom

Miben kérhetjük Lauvuel segítségét ezekben a napokban?

• Ha szeretnénk megtalálni helyünket a világban, és ehhez a lehető legmegfelelőbb közeget kívánjuk bevonzani.
• Minden olyan szituációban, ahol küzdünk a szélsőségekkel, és az " arany középutat" szeretnénk kialakítani, hozzá imádkozhatunk.
• Amennyiben jelentős értékválsággal küzdünk, és tisztánlátásra van szükségünk.
• Lauvuel támogat bennünket minden fontos szervező- és elemzőkészséget megkívánó helyzetben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!